Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Bad-Koning

   0416-334664
Bad-Koning

De praktische oplossingen van Bad-Koning
Bad-Koning is er in geslaagd een zeer compleet scala aan praktische oplossingen samen te stellen om het baden gemakkelijker en veiliger te maken. Besluit u uw bestaande bad te behouden of wilt u het bad vervangen? Bad-Koning weet raad!

  • Bad-Koning badliften: Een oplossing die gebruik maakt van uw bestaande bad. Hiervoor zijn géén ingrijpende aanpassingen aan uw badkamer nodig. U kunt weer zelfstandig en veilig een bad nemen, zoals u gewend was.
  • Bad-Koning instapbaden: Verschillende oplossingen die u gemakkelijk toegang geven tot een bad. In de toekomst komt u nooit voor de beperking te staan van het "slechts" nemen van een douche. Het badgenot ligt weer binnen uw bereik!
  • Bad-Koning inloopbaden: U wilt makkelijk kunnen instappen, maar het comfort van een ligbad niet verliezen. Bad-Koning lost het op, kijk snel naar onze oplossingen voor gemakkelijk toegang tot een ligbad.

Vrijblijvende, kostenloze presentatie aan huis?
Natuurlijk wilt u eerst informeren naar de mogelijkheden van Bad-Koning voordat u keuzes kunt maken. Onze oplossingen koop je niet vanuit een folder, die wilt u eerst zien. Een eenduidige prijsopgave is een must om uw vertrouwen te verdienen. Honderden klanten zijn u reeds voor gegaan, hun vertrouwen is ons visitekaartje.
Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs, per telefoon of via het contactformulier op deze website. We bespreken samen met u uw wensen, om deze vervolgens te vertalen naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Bad-koning staat voor u klaar!

Medewerkers Bad-Koning

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Bad-Koning

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Energieweg
12-A

5140 AH Waalwijk
Noord-Brabant Nederland
T: 0416-334664
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren