Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Tiltechniek B.V.

   0416 - 65 0867
Tiltechniek B.V.

Bij Tiltechniek draait alles om de persoon, de gebruiker. Elke nieuwe aanvraag is een uitdaging op te zoeken naar een geschikte oplossing op maat. Voor al onze producten geldt dat functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop staan. Ook het gebruikerscomfort moet zo optimaal mogelijk zijn. Optimaal in meest ruime zin: het benutten van de mogelijkheden die mensen hebben en het beperken van de fysieke belasting van betrokken hulpverleners.

Wist u dat.......

  • Al onze adviseurs een medische achtergrond als ergo- en fysiotheurapeut of verpleegkundige hebben? U kunt vertrouwen op een deskundige advisering.
  • Wij een intern montage- en serviceteam in dienst hebben?
  • Wij communiceren in korte lijnen: u heeft altijd te maken met één vaste contactpersoon.


Tiltechniek, tilt zorg naar een hoger niveau!
Ruim 12,5 jaar geleden is Tiltechniek B.V. opgericht, met als doel het zo optimaal mogelijk verplaatsen van mensen met een fysieke beperking. Optimaal in meest ruime zin: het benutten van de mogelijkheden die mensen hebben, en het beperken van de fysieke belasting van betrokken hulpverleners.

Verbetering en innovatie
Tot op de dag van vandaag bedenken en zoeken we in samenwerking met fabrikant Handi-Move naar mogelijkheden om bestaande producten te verbeteren. Ook zijn we er trots op dat het productassortiment regelmatig ondersteund wordt met nieuwe producten. Frans (praktijkspecialist West Nederland): “ Behoeften veranderen, dus ook de vraag naar producten. Tiltechniek is creatief in het bedenken van specifieke (special) oplossingen voor een vraagstelling. Regelmatig word ik gevraagd na te gaan op welke wijze en met welke materialen we het beste kunnen werken. Telkens weer een nieuwe uitdaging.”

Persoonlijke benadering
Als team werken we van A tot Z aan een eindresultaat: u als tevreden klant. Hierbij ervaren we dat onze kracht de persoonlijke benadering is. Els (medewerker marketing): “Op niveau van persoonlijk contact biedt Tiltechniek veel onderscheidende waarde. We richten ons op de unieke situatie van elke klant, hetgeen ontzettend belangrijk is”. “Veel voldoening halen we uit het feit dat we een aandeel kunnen leveren voor het proces dat zorgt voor een bijdrage aan de levenskwaliteit van anderen”.
Bij Tiltechniek treft u doorgaans één contactpersoon. Mandy (medewerker administratie): "Met onze klanten communiceren we in korte lijnen. Dit schept voor zowel voor klanten als onze mederwerkers duidelijkheid. Vragen kunnen snel beantwoord worden."

Meer dan alleen tilliften
Het productgamma van Tiltechniek bevat diverse oplossingen, bestaande uit actieve tilliften en passieve tilliften. De Surehands tilbeugel maakt het mogelijk om transfers geheel zelfstandig te maken. Ook andere hulpmiddelen, zoals een douchebrancard en glijlakens zijn leverbaar. Johan (praktijkspecialist Oost Nederland): “Het uitgangspunt is dat er voor elke situatie een oplossing is. Niet alleen onze tilliften, maar ook kleinere hulpmiddelen komen in verzorg- en verpleegsituaties goed van pas”.

Service en onderhoud
De eigen servicedienst van Tiltechniek draagt zorg voor het verhelpen van storingen, uitvoering van onderhoud en (jaarlijkse) keuringen. Willem (monteur): “Het is erg belangrijk dat onze systemen regelmatig gecontroleerd worden. Zie het maar als een soort APK voor de tillift. Op deze manier is een veilige en betrouwbare werking zo goed mogelijk te bewaken”. “Als monteur wordt er regelmatig een beroep gedaan op je flexibiliteit qua planning. Het gaat nu eenmaal om hulpmiddelen waar mensen van afhankelijk zijn, die wil je graag correct functionerend achterlaten”.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Tiltechniek B.V.

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Energieweg
12-A

5140 AH Waalwijk
Noord-Brabant Nederland
T: 0416 - 65 0867
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren