Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Podotherapie Reggestreek Rijssen (Podotherapeut)

   0548-794515
Podotherapie Reggestreek Rijssen

De podotherapeut van Podotherapie Reggestreek is een zorgprofessional die gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug, die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden.

 Service en kwaliteit Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit zijn speerpunten in het beleid van Podotherapie Reggestreek. Onder kwaliteit van zorg verstaan wij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua praktijklocatie, gebruik van nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten, actief contact met andere (para) medici en altijd kosteloos recht op een second opinion van een andere podotherapeut binnen Toppodotherapie Nederland waar Podotherapie Reggestreek bij aangesloten is. Niet goed? Geld terug Podotherapie Reggestreek hanteert een unieke no cure no pay (niet goed, geld terug) garantie.. Wanneer bij podotherapeutische zolen of een orthese als therapie het resultaat – wat verwacht mag worden en besproken is – uitblijft, is het mogelijk de zolen of orthese in te leveren en het geld hiervan terug te ontvangen. Specialisaties Podotherapie Reggestreek is gespecialiseerd in aanvullende diagnostiek door middel van musculoskeletal ultrasound (MSU) echografie.

Door de combinatie van klinisch onderzoek, het (dynamisch) gebruik van MSU en de kennis van de functionele bewegingsleer kan MSU een schat aan informatie geven. MSU wordt gebruikt om (spier)weefsel of bloedvaten in knie, benen, enkel en voet in beeld te brengen en te beoordelen op bijv. kwaliteit, vorm en functie. U kunt het vergelijken met een echoscopie bij ongeboren kinderen. Echografie wordt in de eerstelijnszorg een steeds belangrijker instrument. MSU biedt een voor de patiënt niet-belastende methode om direct diagnostische informatie te krijgen van het bewegingsapparaat. Door middel van het echografisch onderzoek is, naast het stellen van een podotherapeutische diagnose, het verloop van het genezingsproces beter vast te leggen.

Daarnaast is Podotherapie Reggestreek als één van de eerste podotherapeuten in Nederland gestart met het toepassen van Dry Needling. Dry Needling is een innovatieve, reguliere behandelmethode vorm als onderdeel van een totale podotherapeutische behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten door spierverhardingen aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Door de combinatie met echografie kan er onder echogeleide geprikt worden en zo visueel gemaakt worden waar exact geprikt wordt. 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Podotherapie Reggestreek Rijssen

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
Op afspraak
donderdag
-
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Haarstraat
83

7462 AL Rijssen
Overijssel Nederland
T: 0548-794515
Fax:
KVK-nummer: 08183258


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren