WerktijdZorg (Anesthesioloog)

 

Direct contact

Vrijblijvende aanvraag bij WerktijdZorg
Verstuur bericht

WerktijdZorg richt zich specifiek op personele oplossingen in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en doelgroep. Wij werken voor thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen, maar ook voor kleinschalige zorgboerderijen, fysiotherapeuten en huisartsenpraktijken. Wij beschikken over een groot bestand van zorgprofessionals voor zowel op de werkvloer als op coördinerend of management niveau. Ons werkgebied is Noord Nederland.

Onze zorgprofessionals worden zorgvuldig geselecteerd; opleiding, diploma’s, bekwaamheid en ID check maken onderdeel uit van onze selectieprocedure. Desgewenst verzorgen wij een referentiecheck, VOG en/of vaccinatie verklaring. Daarnaast kijken wij naar attitude, motivatie en beroepshouding.

Onze organisatie bestaat sinds 2002; wij weten dus van de hoed en de rand. Intercedentes en medewerkers zijn allen SEU gediplomeerd (Stichting Examens Uitzendbranche). Wij zijn NBBU lid, beschikken over het Certificaat ‘Stichting Normering Arbeid’ en publiceren periodiek de ‘Verklaring goed betalingsgedrag’ van de Belastingdienst.

Contactgegevens

 • Contact
  WerktijdZorg
  Anesthesioloog WerktijdZorg uit Heerenveen, provincie Friesland. Neem contact op met WerktijdZorg. Anesthesiologen in Heerenveen. WerktijdZorg biedt personele oplossingen voor organisaties in de Zorg & Welzijn (Uitzenden, payroll, detacheren, werven en selectie)
  Het Meer 58a
  8448 GK Heerenveen
  Friesland, Nederland
 • Telefoon
  0513-760033
 • Fax
 • Organisatie type
  Anesthesiologie, Cardiologie, Chirurgie, Dietetiek, Farmacie, Fysiotherapie, Geriatrie, Interne geneeskunde, Jeugdgezondheidszorg, Kindergeneeskunde, Klinische genetica, Logopedie, Maatschappij en Gezondheid, Orthopedie, Ouderengeneeskunde, Psychiatrie, Psychologie, Spoedeisende hulp, Verloskunde, Verstandelijk gehandicapten
 • KVK-nummer
  01114459
 • Oprichtingsjaar
  2002
 • Aantal medewerkers
  -
 • Certificaten
  NBBU, SEU, Stichting Normering Arbeid
 • Website

Openingstijden WerktijdZorg

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
- (Voor spoedaanvragen telefonisch wel bereikbaar buiten kantoortijden en weekends)
zondag
-

Locatie

Populaire productenBekijk alle fitness-sport in de zorgwinkel

Waarderingen

Nog geen beoordelingen geplaatst. Dat maakt uw mening nog belangrijker! Heeft u ervaringen met deze onderneming? Deel nu uw ervaring en help zo andere bezoekers met het kiezen van de beste adressen!
Anesthesiologen in de regio

Anesthesiologen Leeuwarden  Anesthesiologen Heerenveen  Anesthesiologen Sneek  Anesthesiologen Drachten  Anesthesiologen Meppel  Anesthesiologen Dokkum  


Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie