Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Home Help (Thuiszorg)

   072-7504578
Home Help

U bent waar het om draait in onze organisatie. Dit principe vormt de basis van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als oudere, voor u als partner, voor u als zoon of dochter. In onze dienstverlening draait het om u. Wij zorgen ervoor dat uzelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast helpen wij graag organisaties die de kennis of middelen ontbreken om ouderen zorg te kunnen bieden. Onze thuiszorghelpers staan klaar om u van zorg te voorzien.

Ondersteuning in uw vertrouwde omgeving

Veel ouderen zijn uitstekend in staat voor zichzelf te zorgen en eigen keuzes maken.  Naast deze groep bestaat een steeds grotere groep senioren met één of meerdere chronische ziekten.

Ouderen ervaren vaak een gevoel van alleen zijn. Het is algemeen bekend dat met name in de laatste levensjaren van een mens, fysieke aandoeningen een aanzienlijke tol op je welzijn kunnen hebben. Denk hierbij aan hartklachten, herseninfarcten en dementie.

In deze situaties kan zorgondersteuning in uw vertrouwde, huiselijke omgeving zeer wenselijk zijn. U wilt zorg, maar wel van uitstekende kwaliteit en op een klantvriendelijke wijze.

De diensten van Home Help Thuisservice sluiten hierbij direct aan.

Onze missie is om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen op een zelfstandige wijze. U treft bij ons een hoge kwaliteit van dienstverlening aan senioren.  Met daarbij een verhoging van de kwaliteit van het leven voor uw partner en familieleden. Het is juist de combinatie van persoonlijke aandacht en praktische ondersteuning, ook lichamelijke verzorging, die ons kenmerkt als uw zorgpartner.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Home Help

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Contactgegevens

C.W. Bruinvisstraat
18

1815 XV Alkmaar
Noord-Holland Nederland
T: 072-7504578
Fax:
KVK-nummer: 62479164


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren