Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

VieCuriVitaal (Arbodienst)

   0478522777
VieCuriVitaal

VieCuriVitaal als dochteronderneming van VieCuri Medisch Centrum, biedt innovatieve medische diensten in de regio Venlo en Venray. Voor onze dienstverlening wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige kennis en deskundigheid die in ons concern VieCuri voorhanden is. Bij VieCuriVitaal kunnen mensen voor alle vormen van zorg en ondersteuning terecht waarbij hoogwaardige kwaliteit, klantgerichtheid en snelheid centraal staan.

MOOI door VieCuriVitaal is hét centrum voor plastische chirurgie van Noord-Limburg. MOOI staat op het standpunt dat cosmetische chirurgie esthetisch moet zijn, maar ook professioneel en dus veilig moet worden uitgevoerd.

De topklinische omgeving waarbinnen ingrepen binnen MOOI gebeuren, waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid met een 24-uurs zorg op maat.

SPORT
Sport is de sportmedische afdeling van VieCuriVitaal. De afdeling biedt sportmedische kennis voor alle sporters, ongeacht niveau, talent of leeftijd. Ook iedereen die om gezondheidsredenen moet bewegen, kan voor een goed sport- of trainingsadvies bij Sport terecht.

Bij Sport kunt u terecht voor:

• sportmedisch onderzoek bij blessures
• sportkeuringen
• preventief advies
• blessurebehandeling
• trainingsadviezen bij blessures

WERK
ViecuriVitaal WERK werkt samen met regionale werkgevers, die zich richten op het terugdringen van verzuim en het verbeteren van de vitaliteit binnen hun organisatie. WERK verzorgt hierbij primair de begeleiding en reintegratie van het ziekteverzuim. Het zichtbaar maken van oorzaken van het ziekteverzuim én daarin verbetering aanbrengen is de kern van onze toegevoegde waarde. VieCuriVitaal Werk gevestigd in het ziekenhuis in Venray
 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden VieCuriVitaal

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Merseloseweg
130

5801 CE Venray
Limburg Nederland
T: 0478522777
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren