MSweb (Patientenorganisatie)

 

Direct contact

Vrijblijvende aanvraag bij MSweb
Verstuur bericht

Heb jij MS of ken je iemand met multiple sclerose (MS)? Wil je meer weten over deze ziekte of andere mensen met MS leren kennen? Breng dan een
bezoek aan MSweb.nl en je vind een schat aan informatie.

Wat is MS?
In de eerste rubriek van MSweb vind je in kort bestek de belangrijkste informatie over MS. Wat de symptomen zijn, wie het krijgt en welke behandelingen mogelijk zijn.
Wil je meer weten, dan is er een rubriek 'Meer over MS' waar op een aantal onderwerpen dieper wordt ingegaan en er is een rubriek MS Onderzoek waarin
het nieuwste onderzoek wordt bijgehouden.

Actueel
Er is een rubriek Actueel. Daarin wordt het laatste nieuws bijgehouden zowel op het terrein van MS zelf maar ook op terreinen waar mensen met MS vaak mee te maken krijgen, zoals bezuinigingen in de zorg of verandering van belastingwetgeving. MSweb wordt onderhouden door vrijwilligers en in deze rubriek kun je ook lezen of we op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

Trefpunt
In de rubriek Trefpunt vind je een Gastenboek, waarin je je vragen kunt stellen aan 'de MSwebdoc' of aan andere mensen met MS. Je vindt er een drukbezocht Forum en bijvoorbeeld ook een 'Emailgroep' speciaal voor Partners.

Verder heeft MSweb een digitaal magazine en een nieuwsbrief waar je je op kunt abonneren. Er zijn dagboeken en blogs, er is een Zorgkaart, waar je de MS-neurologen en verpleegkundigen op kunt vinden. Er is een rubriek Links en een rubriek MSweb, waar je meer kunt lezen over de organisatie van MSweb en de vrijwilligers.
Maar kom vooral eens kijken want er is teveel om op te noemen.

Contactgegevens

 • Contact
  MSweb
  MSweb in Bilthoven, Utrecht. Neem contact op met MSweb. Patientenorganisatie Bilthoven. Informatie over het ziektebeeld en lotgenotencontact van en voor mensen met Multipele Sclerose.
  Prins Hendriklaan 9
  3721 AN Bilthoven
  Utrecht, Nederland
 • Telefoon
  n.v.t.
 • Fax
 • Organisatie type
  Patientenorganisatie
 • KVK-nummer
 • Oprichtingsjaar
  1999
 • Aantal medewerkers
  -
 • Certificaten
 • Website
 • Twitter

Openingstijden MSweb

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Locatie

Waarderingen

Nog geen beoordelingen geplaatst. Dat maakt uw mening nog belangrijker! Heeft u ervaringen met deze onderneming? Deel nu uw ervaring en help zo andere bezoekers met het kiezen van de beste adressen!
Patientenorganisaties in de regio

Patientenorganisaties Utrecht  Patientenorganisaties Nijkerk  Patientenorganisaties Amersfoort  Patientenorganisaties Amsterdam  Patientenorganisaties Bilthoven  Patientenorganisaties Bunnik  Patientenorganisaties (onbekend)  Patientenorganisaties Houten  Patientenorganisaties Zeist  Patientenorganisaties Almere  


Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie