Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MSweb (Patientenorganisatie)

   n.v.t.

Heb jij MS of ken je iemand met multiple sclerose (MS)? Wil je meer weten over deze ziekte of andere mensen met MS leren kennen? Breng dan een
bezoek aan MSweb.nl en je vind een schat aan informatie.

Wat is MS?
In de eerste rubriek van MSweb vind je in kort bestek de belangrijkste informatie over MS. Wat de symptomen zijn, wie het krijgt en welke behandelingen mogelijk zijn.
Wil je meer weten, dan is er een rubriek 'Meer over MS' waar op een aantal onderwerpen dieper wordt ingegaan en er is een rubriek MS Onderzoek waarin
het nieuwste onderzoek wordt bijgehouden.

Actueel
Er is een rubriek Actueel. Daarin wordt het laatste nieuws bijgehouden zowel op het terrein van MS zelf maar ook op terreinen waar mensen met MS vaak mee te maken krijgen, zoals bezuinigingen in de zorg of verandering van belastingwetgeving. MSweb wordt onderhouden door vrijwilligers en in deze rubriek kun je ook lezen of we op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

Trefpunt
In de rubriek Trefpunt vind je een Gastenboek, waarin je je vragen kunt stellen aan 'de MSwebdoc' of aan andere mensen met MS. Je vindt er een drukbezocht Forum en bijvoorbeeld ook een 'Emailgroep' speciaal voor Partners.

Verder heeft MSweb een digitaal magazine en een nieuwsbrief waar je je op kunt abonneren. Er zijn dagboeken en blogs, er is een Zorgkaart, waar je de MS-neurologen en verpleegkundigen op kunt vinden. Er is een rubriek Links en een rubriek MSweb, waar je meer kunt lezen over de organisatie van MSweb en de vrijwilligers.
Maar kom vooral eens kijken want er is teveel om op te noemen.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden MSweb

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Contactgegevens

Prins Hendriklaan
9

3721 AN Bilthoven
Utrecht Nederland
T: n.v.t.
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren