Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Nierpatiënten Vereniging Solidiar (Patientenorganisatie)

   012-3456789
Nierpatiënten Vereniging Solidiar

Wie zijn wij

Wij zijn de Nierpatiënten Vereniging Solidair, afgekort de NVS en behartigen de belangen van nierpatienten verbonden aan de dialysecentra in het Deventer ziekenhuis, Gelre ziekenhuis Apeldoorn en het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Het bestuur wordt gevormd door vrijwilligers die zelf ook nierpatiënt zijn of nauw betrokken zijn bij een nierpatiënt.

Verder maken wij gebruik van vrijwilligers om onze activiteiten uit te voeren en tot een succes te maken. Nieren die niet goed werken; de eerste reactie is meestal paniek. Je luistert natuurlijk naar de informatie die je van je arts krijgt, maar je hoort zo veel tegelijk. Je maakt je zorgen. Hoe gaat het nu verder? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Wat zijn de mogelijkheden? Welke keuzes kan ik maken? Hoe gaan anderen ermee om? Ervaringen van lotgenoten spreken vaak meer aan. Ook hebben lotgenoten sommige problemen al ondervonden en daar een oplossing voor bedacht.

Mogelijk kunnen we samen iets voor nierpatiënten doen, zoals het geven van goede voorlichting, ons samen sterk maken voor goed taxivervoer, knelpunten bespreken met dialysecentra, pleiten voor een goede regeling orgaandonatie etc. In het verleden zijn daarom nierpatiëntenverenigingen opgericht; de NVS is daar één van en bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar.

Verdere info op onze website.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Nierpatiënten Vereniging Solidiar

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Postbus
179

6960 AD Eerbeek
Gelderland Nederland
T: 012-3456789
Fax:
KVK-nummer: V40651010


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren