MSkidsweb (Patientenorganisatie)

 

Direct contact

Vrijblijvende aanvraag bij MSkidsweb
Verstuur bericht

Ken jij iemand met MS en wil je er meer over weten? Op MSkidsweb leggen we alles uit over deze ziekte. Hoe werkt dat nou allemaal, met de zenuwen in ons lichaam en wat gebeurt er als je MS hebt? Je leest het op MSkidsweb!

In de Nieuwsrubriek staan de laatste nieuwtjes op het gebied van MS. Verhalen uit het binnenland én buitenland worden op een duidelijke manier verteld.
Heeft één van je ouders MS? Dat is voor jou ook niet altijd gemakkelijk. In de rubriek ‘en ik dan?’ staan speciaal voor jou tips en ervaringen van andere kinderen.

MS X-tra
Misschien wil je meer weten over één speciaal onderwerp. Bijvoorbeeld over vermoeidheid bij MS, medicijnen of hoe het met MS in de rest van de wereld gaat. In MS X-tra wordt aan dit soort zaken aandacht besteed. Je leest hier extra uitleg en tips. Ook vind je hier persoonlijke verhalen en een leuk idee voor een lekker recept.

Gastenboek
In het gastenboek staan berichtjes van kinderen die een ouder met MS hebben. Ook kinderen die zelf MS hebben, vertellen hier hoe het met ze gaat.
Heb je een vraag over MS? Dan kun je die in het gastenboek stellen. MSkidsweb zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

Ontspanning
Natuurlijk staan er niet alleen maar serieuze zaken op de website. Beantwoord onze poll, speel een leuk spelletje of bekijk een grappig filmpje.
Verhalen van andere kinderen lees je in de rubriek ‘dagboeken’.
 

Contactgegevens

 • Contact
  MSkidsweb
  MSkidsweb in Bilthoven, Utrecht. Neem contact op met MSkidsweb. Patientenorganisatie Bilthoven. MSkidsweb is dé website voor kinderen die meer willen weten over multiple sclerose, omdat één van hun ouders MS heeft of omdat ze zelf deze ziekte hebben.

  Bilthoven
  Utrecht, Nederland
 • Telefoon
  n.v.t.
 • Fax
 • Organisatie type
  Patientenorganisatie
 • KVK-nummer
 • Oprichtingsjaar
  2005
 • Aantal medewerkers
  -
 • Certificaten
 • Website

Openingstijden MSkidsweb

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Locatie

Waarderingen

Review van MSkidsweb. Waardering: 8 van maximaal 10 op basis van 1 recensies.

Informatief


Wat een leuke frisse site, speciaal voor kinderen die met MS te maken hebben. Mooie afwisseling in serieuze en leuke onderwerpen. Petje af hoor!

Algemene waardering:
8 / 10
Komt overeenkomst na: nvt
Accomodatie: nvt
Luistert goed: nvt
Informeert goed: 9
Behandeling: nvt
Prettige gesprekspartner: nvt
Expertise: nvt
Prijs: nvt


Patientenorganisaties in de regio

Patientenorganisaties Utrecht  Patientenorganisaties Nijkerk  Patientenorganisaties Amersfoort  Patientenorganisaties Amsterdam  Patientenorganisaties Bilthoven  Patientenorganisaties Bunnik  Patientenorganisaties (onbekend)  Patientenorganisaties Houten  Patientenorganisaties Zeist  Patientenorganisaties Almere  


Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie