Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker (Verpleeghuis en verzorgingshuis)

 

Direct contact

Vrijblijvende aanvraag bij Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker
Verstuur bericht

Het Anker is een protestants-christelijk zorgcentrum, dat haar identiteit ontleent aan de Bijbel als Gods onfeilbaar Woord. Wij bieden professionele en liefdevolle zorg. Dit doen wij vanuit een zorgvisie die verankerd is in het Woord van God.

Wonen
Zorgcentrum het Anker biedt een vertrouwde en veilige omgeving, waar u naast een fijn thuis, ook de passende zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Ons zorgcentrum beschikt over (huur)appartementen en verzorging– en verpleeg­afdelingen. Alle ondersteuning die geboden wordt, is volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van de bewoner.

Dagbesteding
Bij het Anker kunt u drie dagen per week terecht voor een goede en waardevolle dagbesteding. Wij bieden diverse activiteiten, waarbij we gezamenlijk bepalen welke daarvan het beste bij u passen.

Voor vragen over of interesse over wonen in het Anker kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs, te bereiken via het emailadres: zorgadvies@ankerzorg.nl of via telefoonnummer: 0488-483250.

Contactgegevens

 • Contact
  Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker
  Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker in Kesteren, Gelderland. Neem contact op met Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker. Verpleeghuis en verzorgingshuis Kesteren.
  Schenkhofstraat 11
  4041 CA Kesteren
  Gelderland, Nederland
 • Telefoon
  0488-483250
 • Fax
 • Organisatie type
  Verpleeghuis en verzorgingshuis
 • KVK-nummer
 • Oprichtingsjaar
  -
 • Aantal medewerkers
  -
 • Certificaten
 • Website

Openingstijden Stichting Protestants-Christelijk Zorgcentrum 't Anker

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Locatie

Waarderingen

Nog geen beoordelingen geplaatst. Dat maakt uw mening nog belangrijker! Heeft u ervaringen met deze onderneming? Deel nu uw ervaring en help zo andere bezoekers met het kiezen van de beste adressen!
Verpleeghuizen en verzorgingshuizen in de regio

Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Utrecht  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Nijmegen  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Amersfoort  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Arnhem  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen 's-hertogenbosch  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Zeist  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Bilthoven  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Oss  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Uden  Verpleeghuizen en verzorgingshuizen Velp  


Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie