Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Zorgpunt Thuiszorg (Thuiszorg)

   0800-6666665

Bent u op zoek naar thuiszorg in de buurt?

Als u zorg of hulp nodig heeft, wilt u dat graag goed en vlot geregeld hebben. U wilt graag persoonlijk worden benaderd. Geholpen worden door een vakkundige zorgverlener. Een vertrouwd iemand die altijd in de buurt is en ook de tijd neemt om te luisteren. Iemand die uw wensen serieus neemt en samen met u bekijkt wat de beste aanpak is. Iemand die u dus concreet gaat helpen om zolang als mogelijk zelfstandig en gelukkig te kunnen blijven leven in uw eigen omgeving.

Zorgpunt Thuiszorg zet in op buurtgerichte zorgteams

Zorgpunt Thuiszorg is een AWBZ erkende thuiszorgorganisatie. Wij werken kleinschalig en buurtgericht via zelfstandig functionerende zorgteams. Wij helpen mensen met een ziekte, handicap of andere beperkingen. Dat doen we door professionele ondersteuning, verzorging en verpleging. We zijn een overzichtelijke en solide organisatie.

Bekende gezichten en vertrouwde handen

Wij onderscheiden ons van de grotere reguliere thuiszorgorganisaties door de inzet van zelfstandige zorgondernemers. Stuk voor stuk betrokken en deskundige professionals. Zorgverleners met het hart op de goede plaats die nog de tijd nemen om er ´echt´ te zijn voor de cliënt.

U heeft het stuur in eigen handen

Dit samen met onze platte organisatie, zorgt ervoor dat we snel, flexibel, concurrerend en zeer klantgericht werken. En daarbij krijgt U niet alleen zorg op maat, maar heeft nadrukkelijk het ´stuur´ in eigen handen. Rond elke cliënt is er een vast team paraat. Zo nodig 24 uur per dag en alle dagen van de week

Zorgpunt • Thuis in de buurt

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Zorgpunt Thuiszorg

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Clavecymbelstraat
73A

6217 CS Maastricht
Limburg Nederland
T: 0800-6666665
Fax:
KVK-nummer: 14103925


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren