IsoCure

 

Direct contact

Vrijblijvende aanvraag bij IsoCure
Verstuur bericht

Als u op zoek bent naar een leverancier die meer doet dan anderen zeggen bent u nu op het juiste adres. Dankzij jarenlange werkervaringen binnen de zorg, een goed netwerk met creatieve oplossers en specialistische toeleveranciers kan IsoCure veel voor u betekenen.


IsoCure is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor in en om het bed. Onze producten helpen u om de cliëntzorg te verbeteren en de werklast te verlagen. Bij IsoCure kunt u rekenen op een deskundig en doordacht advies.

Daarnaast heeft IsoCure een compleet assortiment aangepaste Fietsen. Van standaard oplossingen tot een volledig aangepaste fiets. Onder de naam IsoEc brengt Isocure een aantal fietsen in eigen naam op de markt. Daarnaast kan Isocure het volledige assortiment van Haverich fietsen leveren. Haverich heeft als Duitse fabrikant van aangepaste fietsen meer dan 50 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van aangepaste fietsen. Mede hierdoor kunnen we u een oplossing op maat bieden.

IsoCure is er voor organisaties binnen de gezondheidszorg, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij zijn actief binnen de ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en instellingen voor verstandelijk gehandicapten, die op zoek zijn naar kwaliteit en service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Contactgegevens

 • Contact
  IsoCure
  IsoCure in Valthe, Drenthe. IsoCure. Isocure voor Petermann transfer hulpmiddelen, zit oplossingen, aangepast sanitair en aangepaste fietsen.
  Spoorstraat 10
  7872 PT Valthe
  Drenthe, Nederland
 • Telefoon
  06 42961755
 • Fax
 • Organisatie type
   
 • KVK-nummer
   
 • Oprichtingsjaar
   
 • Aantal medewerkers
  1
 • Certificaten
 • Website

Openingstijden IsoCure

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Locatie

Waarderingen

Nog geen beoordelingen geplaatst. Dat maakt uw mening nog belangrijker! Heeft u ervaringen met deze onderneming? Deel nu uw ervaring en help zo andere bezoekers met het kiezen van de beste adressen!Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie