Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

IsoCure

   06 42961755
IsoCure

Als u op zoek bent naar een leverancier die meer doet dan anderen zeggen bent u nu op het juiste adres. Dankzij jarenlange werkervaringen binnen de zorg, een goed netwerk met creatieve oplossers en specialistische toeleveranciers kan IsoCure veel voor u betekenen.


IsoCure is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor in en om het bed. Onze producten helpen u om de cliëntzorg te verbeteren en de werklast te verlagen. Bij IsoCure kunt u rekenen op een deskundig en doordacht advies.

Daarnaast heeft IsoCure een compleet assortiment aangepaste Fietsen. Van standaard oplossingen tot een volledig aangepaste fiets. Onder de naam IsoEc brengt Isocure een aantal fietsen in eigen naam op de markt. Daarnaast kan Isocure het volledige assortiment van Haverich fietsen leveren. Haverich heeft als Duitse fabrikant van aangepaste fietsen meer dan 50 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van aangepaste fietsen. Mede hierdoor kunnen we u een oplossing op maat bieden.

IsoCure is er voor organisaties binnen de gezondheidszorg, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij zijn actief binnen de ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en instellingen voor verstandelijk gehandicapten, die op zoek zijn naar kwaliteit en service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden IsoCure

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Spoorstraat
10

7872 PT Valthe
Drenthe Nederland
T: 06 42961755
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren