Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

herstelbeter.nl

   0617838984
herstelbeter.nl

Herstelbeter.nl is een onderdeel van Massagepraktijk Nei Gep, een Natuurgeneeskundig Therapeute die werkt vanuit haar praktijk ervaring. Veel van de lichamelijke klachten waarmee cliënten bij Massagepraktijk Nei Gep komen, komen voort uit een slechte houding bij het zitten en het slapen. Door de geweldige ontwikkeling op ergonomisch gebied zijn er nu hulpmiddelen die uw zit- en lighouding corrigeren.

Bij Herstelbeter.nl werken wij voornamelijk met Comfort Life hoofdkussen, gemaakt van Nasa Traagschuim en Nasa Traagschuim oplegmatrasmatrassen. Wij leveren ook kniekussen, zowel enkel- en dubbelzijdig, speciaal voor de zijslapers onder ons. Daarnaast leveren wij ook: de Defa Lendekussen, de Defa Wigkussen, de Medi Lendekussen en de Wiebelkussen van TOFU. Speciaal voor uw zithouding voor op kantoor, in de auto en voor bij u thuis. Met deze producten slaapt u beter, rust u beter en werkt mee aan een beter herstel!

Ook kunt u bij ons terecht voor andere Hulpmiddelen zoals; Q10 tape, Patella bandjes, Warmtelampen, Eco Krukken Magic Twin, Zuurstof Saturatiemeters, Voedingskussen, Bekkenband Gordels en
nog veel meer!

 

Openingstijden en contact

Openingstijden herstelbeter.nl

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Foarwei 41

9104bt Damwald
Friesland Nederland
T: 0617838984
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren