Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Van Breda B.V.

   0575-568105
Van Breda B.V.

Van Breda adviseert, levert en onderhoudt diverse alarmerings- en communicatieoplossingen voor zowel grote zorginstellingen als kleine woonvormen. Vanuit de vestiging in het Gelderse Brummen verzorgt zij met 40 gedreven medewerkers zorgoproepsystemen in heel Nederland.

Deskundig advies door jarenlange ervaring
Al ruim 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in technische service verlening aan zorg-instellingen en het plegen van onderhoud aan hun zorgoproepsystemen. Door de jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van de bijzondere omstandigheden in de zorg en zijn wij in staat om u deskundig te adviseren over de aanschaf of uitbreiding van zorgcommunicatiesystemen.

Eigentijds en flexibel productenaanbod
Bezuinigingen in de ouderenzorg leiden tot de vraag naar ICT oplossingen die ervoor zorgen dat er efficiënter gewerkt kan worden, zonder kwaliteitsverlies in de dienst-verlening. Wij leveren producten die in deze behoefte voorzien en toepasbaar zijn op bestaande systemen (open source).

Wij werken veel met onze eigen (Full) IP zorgcommunicatie-unit, de Albireo, in combinatie met IP-DECT/ PZI systemen, Private GSM, WLAN netwerken en VOIP Telefonie. Onze producten kenmerken zich door eenvoud en gebruiksvriendelijk-heid zonder ingewikkelde en tijdrovende technische handelingen.

Optimale dienstverlening in ouderenzorg door heel Nederland
Sinds de oprichting in 1977 heeft Van Breda zich gespecialiseerd in de ouderenzorg. Mede door de centrale ligging van ons bedrijf, zijn wij in staat om zorgcentra in heel Nederland probleemloos en snel te ondersteunen bij de aanschaf, de aanleg en het onderhoud van zorgcommunicatiesystemen.

Service en persoonlijk contact basis van onze dienstverlening
In het geval van acute storingen zijn wij zeven dagen per week, dag en nacht bereikbaar. Het beheer van de systemen regelen wij op afstand.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Van Breda B.V.

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Mercuriusweg
21

6971 GV Brummen
Gelderland Nederland
T: 0575-568105
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren