Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MedicaMarkt

   023-8200380
MedicaMarkt

MedicaMarkt is specialist in latexallergie Type I en allergisch contacteczeem Type IV als gevolg van onveilige wegwerphandschoenen. Hiermee levert MedicaMarkt als enige webwinkel de MPXX™ behandelde latex handschoen welke maximaal beschermt tegen alle vormen van allergie en cytotoxiciteit.

Per augustus 2014 wordt het merk Rembrandt MPXX™ geïntroduceerd: de best geteste handschoen welke voldoet aan de laatst gestelde richtlijnen door het LCHV/RIVM: EN 455 1-4 en EN 374 cat. 3 (PPE) met de CE markering en 4-cijferig PPE nummer op de dispenser. MedicaMarkt is merkeigenaar en European Representative voor dit product.

Naast de beste latex onderzoekshandschoen levert MedicaMarkt unieke hulpmiddelen bij eczeem of brandwonden zoals de Bamboo anti-eczeem handschoen en innovatieve oplossingen om handhygiëne te bevorderen. 

MedicaMarkt wordt genoemd door het RIVM als goede bron voor informatie over nitrilallergie. De Bamboo handschoen wordt aanbevolen door het Norwegian Asthma and Allergy Association en de Nederlandse Vereniging van Allergie Patiënten. 

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden MedicaMarkt

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Blekersvaartweg
9 B

2101CA Heemstede
Noord-Holland Nederland
T: 023-8200380
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren