Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Handletselshop.nl

   075 737 02 78

In januari 2014 is de Handletselshop, onderdeel en handelsnaam van Textape+ BV, van start gegaan. De Handletselshop levert kwaliteitsproducten die toepasbaar zijn binnen de handtherapie en tevens bruikbaar zijn voor mensen met handletsel. De site is een initiatief van Annette Boon en Henny Sman.

Annette Boon, mede-eigenaar van Textape+, heeft zelf ernstig handletsel aan haar rechterhand, opgelopen na een verkeerd behandelde polsbreuk. Henny Sman is al vanaf het begin letterlijk en figuurlijk 'de rechter hand' van Annette binnen Textape+. Vanwege de problematiek van het letsel is Annette veel op zoek naar oplossingen en producten die handig en comfortabel zijn.

De elastische tape Textape+ is het eerste product dat op de markt is gebracht en met succes. Textape+ is inmiddels een begrip binnen de wereld van elastisch tapen en wordt in meerdere Europese landen verkocht.

Eind 2012 komt Annette als gebruiker in aanraking met de innovatieve Exos-brace, die tot haar grote vreugde zeer veel draagcomfort biedt en er niet zo ‘medisch’ uitziet. Vanuit de overtuiging dat meer patiënten met handletsel hierbij baat zouden moeten hebben, zijn de gesprekken gestart met de distributeur van deze brace in Europa en is de Handletselshop tot stand gekomen.

De Handletselshop levert vernieuwende en scherpgeprijsde kwaliteitsproducten op het gebied van handtherapie. Van brace tot oefenmateriaal. Voor handtherapeut & particulier!

Naast ons online product assortiment bieden we ook product demo’s, workshops en meerdaagse trainingen. Eveneens zijn we altijd op zoek naar nieuwe vooruitstrevende producten. Bent u op zoek naar iets op het gebied van handtherapie? Welllicht kunnen wij het u bieden!

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Handletselshop.nl

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Witte Vlinderweg
72 A4

1521 PS Wormerveer
Noord-Holland Nederland
T: 075 737 02 78
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren