Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Ouderenwinkel Den Bosch

   073-6142507
Ouderenwinkel Den Bosch

Ouderenwinkel Den Bosch, voor gezondheid en gemak!

De Ouderenwinkel, met enkele tientallen vestigingen in het land, richt zich in hoofdzaak op senioren (55+) die het ouder worden zo aangenaam mogelijk willen beleven. Het motto van Ouderenwinkel Den Bosch is dan ook “dé winkel die ouder worden leuker maakt!”

Het assortiment van de Ouderenwinkel is erg breed en varieert van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. Van eenvoudige mobieltjes met grote knoppen, een gekleurd toetsenbord, Nederlands sprekende horloges, schoonheidsproducten, kalenderklokken tot een aangemeten relaxfauteuil, comfort-matras of lichtgewicht design-rollator. Regelmatig worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Alle producten hebben als overeenkomst dat zij het dagelijks leven voor de senioren vergemakkelijken. Hierdoor wordt het mogelijk om (langer) zelfstandig te kunnen blijven wonen.
Nergens zult u een winkel voor senioren aantreffen met meer aanbod, kennis van zaken en klantgerichtheid dan bij onze Ouderenwinkel.

Service en klantgerichtheid
Ook de verregaande persoonlijke service die Paula en Hans van Lieshout aan de klanten bieden, wordt als zeer positief ervaren. De senioren worden bij de ouderenwinkel als klant behandeld en niet als patiënt. Bedden, scootmobielen en relaxfauteuils worden bij u thuis bezorgd en gemonteerd.


Waarom Ouderenwinkel?
1. Persoonlijke aandacht.
2. Tijd voor u als persoon.
3. Eerlijke prijzen en adviezen.
4. Alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten.


Loop gerust binnen, de koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groeten,
Paula en Hans van Lieshout


P.S.
Ouderenwinkel Den Bosch is in het bezit van de AGB-code waardoor aankopen, afhankelijk van de zorgverzekeraar en type verzekering in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding.

Tevens kunt u bij Ouderenwinkel Den Bosch terecht voor de uitleen via de Zorgverzekering of verhuur van hulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen, rollators, bedden, douche-stoelen etc.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Ouderenwinkel Den Bosch

maandag
Gesloten
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Scheidingstraat 16
-22

5211 JR 's-hertogenbosch
Noord-Brabant Nederland
T: 073-6142507
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren