Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Uit met een handicap

   003289247317
Uit met een handicap

Doelstelling:

‘Uit met een handicap’ wil nagaan welke gezinsuitstappen en dichtbij vakanties toegankelijk zijn voor personen met een handicap. Via de website www.uitmeteenhandicap.be stellen we deze informatie beschikbaar voor personen met een handicap. Op de website bieden we eenvoudige maar correcte informatie aan, die het mogelijk maakt voor personen met een handicap/gezinnen om in te schatten of deze uitstap geschikt is voor hen. In onze informatie trachten we rekening te houden met alle handicaps. We merken vaak dat ouders/personen met een handicap niet op uitstap gaan omdat ze niet weten of de locatie vlot toegankelijk is.

‘Uit met een handicap’ wil ook werken op vraag. Zo zullen personen met een handicap aan ons kunnen vragen om een uitstap te gaan beoordelen. Op deze manier bouwen we een gevarieerd aanbod op voor iedere doelgroep.

Tot slot willen we voor organisaties uitzoeken welke uitstapmogelijkheden er zijn in een bepaalde regio. Waarschijnlijk zal dit tegen een vergoeding gebeuren

Doelgroep:

Ouders van kinderen met een handicap en personen met een handicap. Vereniging voor personen met een handicap.

Regio:

Momenteel zijn we vooral in Limburg actief omdat we in Limburg wonen en we vooral uitstapjes kort bij huis plannen. Maar niets belet ons om ook uitstappen van buiten Limburg op te nemen op onze website.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Uit met een handicap

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Tienstraat

3650 Rotem
Limburg Belgie
T: 003289247317
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren