Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Vitalis Nederland - Comfort- en Mobiliteitsproducten

   088-8480000
Vitalis Nederland - Comfort- en Mobiliteitsproducten

Mensen zo comfortabel en actief mogelijk laten wonen en leven. Zorgverleners een veilige en prettige werkomgeving bieden. Dat zijn de uitdagingen die Vitalis Nederland BV aangaat. Dat doen we met zorgproducten van hoge kwaliteit, innovatieve diensten en aanvullende serviceconcepten.

Vitalis is in 1989 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. Ons team van gedreven en ervaren medewerkers werkt dagelijks voor consumenten, paramedici en zorgcentra in heel Nederland. We zijn Revakeur- en ISO 9001-gecertificeerd en CBW-erkend. Een garantie voor onze vakkennis en betrouwbaarheid.

We bieden consumenten comfort- en mobiliteitsverhogende producten zoals scootmobielen, relax- en sta-op fauteuils, rollators, trapliften, hoog/laagbedden en matrassen. We geven niet alleen productinformatie in onze showrooms in Zaandam, Sliedrecht en Drachten, maar verzorgen ook thuisdemonstraties in het hele land.

In onze eigen werkplaats kunnen we onze producten afstemmen op individuele wensen en behoeften. Bovendien kunnen we het onderhoud verzorgen van de producten die we leveren. In noodgevallen staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Vitalis Nederland - Comfort- en Mobiliteitsproducten

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Leeghwaterstraat
31

3364AE Sliedrecht
Zuid-Holland Nederland
T: 088-8480000
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren