Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Escape Mobility Company

   045-5727031
Escape Mobility Company

Evacuatieoplossingen
Sinds 1987 biedt Escape Mobility Company (voorheen van Leeuwen Companies) als evacuatiespecialist in Europa oplossingen voor het evacueren van personen uit gebouwen. Door de verdere ontwikkeling van evacuatiestoelen werd in 2006 de Escape-Chair® en later de Escape-Carry Chair® (evacuatie- en draagstoel) geïntroduceerd. Deze worden nu in verschillende uitvoeringen geleverd. Daarna volgden de Escape-Mattress®, het Evacuatiedoek en in 2012 de Escape-Mattress® Healthcare. Deze zijn o.a. geschikt voor de gezondheidszorg.

Training
De investering in het juiste evacuatiehulpmiddel is de eerste stap. Het is van belang dat alle betrokkenen door middel van training optimaal gebruik kunnen maken van de aanwezige evacuatiehulpmiddelen. Escape Mobility Company verzorgt al sinds 1987 trainingen die uitgevoerd worden door onze deskundige trainers.

Onderhoud
Het is van belang om uw evacuatiehulpmiddelen jaarlijks te laten controleren. Onze deskundige specialisten zijn u graag van dienst om op locatie onderhoud en eventueel noodzakelijke reparaties te verrichten.

Safety en Mobility
Behalve evacuatieoplossingen biedt Escape Mobility Company producten aan op het gebied van Safety (EHBO- en BHV-artikelen) en Mobility (hulpmiddelen voor transport van personen en goederen over trappen). Neem contact op voor meer informatie.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Escape Mobility Company

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Bocholtzerweg
14c

6369 ZJ Simpelveld
Limburg Nederland
T: 045-5727031
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren