Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Groothandel Altex Orthopedie

   0031684397244
Groothandel Altex Orthopedie

Bedankt voor uw bezoek aan Altexorthopedie.eu De online groothandel op het gebied van Braces prothese onderdelen en steunkousen! Wij bieden een breed scala aan orthese producten, uit eigen productie.

altexorthopedie.eu is een online groothandel die onderdeel uitmaakt van Talent Providers bv welke probeert haar assortiment zo compleet mogelijk te houden. Natuurlijk is dit met de vooruitgang op dit moment, niet bij te houden. Wanneer u een product heeft dat niet op onze website is terug te vinden, kunt u ten alle tijden telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij vieren onze 35-jarig bestaan. Tot op heden waren onze producten echter alleen te verkrijgen in beperkte landen in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Sinds kort bieden wij onze producten ook in Benulux aan. Wij zijn de goedkoopste aanbieder in Benelux. Dit hebben wij te danken aan zelf productie. De kwaliteit van onze producten zijn 100% te vergelijken aan de producten die momenteel worden aangeboden. Ook hebben wij de prijzen te danken aan de omvangrijke breedte van onze producten. Daarom is het voor u ook voordelig om v.a. een aantal van 20 producten te bestellen. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Groothandel Altex Orthopedie

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Mathenesserweg
7a

3027hc Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
T: 0031684397244
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren