Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Arion Nederland

   0464113344
Arion Nederland

Arion is een innovatief bedrijf, actief op de internationale markt voor hulpmiddelen van de zorg. Het bedrijf speelt in op de toenemende vergrijzing en verschraling in de zorgsector en ontwikkelt, produceert en vermarkt vernieuwende, functionele producten. Deze producten, zoals aan- en uittrekhulp voor therapeutische elastische kousen en producten waarmee je zonder water een patient kunt wassen, verbeteren het gebruiksgemak en de efficiency in de gezondheidszorg.

Arion veraangenaamt en verbetert zowel voor de zorgvrager als voor de zorgverlener het leven, waardoor adequaat gegeven zorg ontstaat. Arion levert een voortdurende inspanning om ongemak in de zorg centraal te stellen en verbindt zich op eigen wijze met haar klanten. Door zinvolle innovaties samen met partners te realiseren, draagt Arion bij aan revoluties in de zorg.

Inspiratie
Dagelijkse ongemakken in de zorg zijn dé inspiratiebron voor Arion. Wij vragen mensen naar hun ervaringen met de zorg. Hierdoor weten wij waar behoefte aan is. Vervolgens bieden wij een oplossing voor een probleem. Een oplossing in de vorm van een hulpmiddel. Onze producten leveren een belangrijke bijdrage aan de zelfredzaamheid van de patiënten. Arion maakt het leven van miljoenen mensen makkelijker. Niet alleen dat van de patiënt, maar ook dat van de verzorger.
 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Arion Nederland

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Vouersweg
103

6161 AG Geleen
Limburg Nederland
T: 0464113344
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren