Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

TnP Visual Workplace

   0248200265

TnP Visual Workplace is gespecialiseerd in Visual Management binnen de zorg. Wij ontwerpen en leveren visualisatie- en informatieborden en produceren eigen magnetische materialen zoals magneetvensters (kaders), magnetische ringbanden en smiley magneten.

Onze toegevoegde waarde is onze kennis. Wij adviseren rondom o.a. verbetertrajecten en kijken samen met de klant wat voor hen de beste visuele, praktische en gebruiksvriendelijke oplossing is. Dat kan voor elke organisatie anders zijn. We zijn geen consultant maar vinden dat oplossingen op de werkvloer optimaal ingezet moeten kunnen worden. Het moet werk schelen en niet opleveren.

Een verbeterbord is een succesvol middel om te starten met verbeteren. Het is laagdrempelig en houdt medewerkers betrokken en gemotiveerde. “Onze verbeterborden zijn een prettige visuele reminder voor de punten waar we op moeten letten. Iedereen kan er problemen op kwijt die kort cyclisch aangepakt kunnen worden. Het is een uitstekende tool voor al onze medewerkers en het nodigt uit tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid.”, aldus Miriam Casarotto, Adviseur Cluster Kwaliteit & Organisatie binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

De dagstart is een dagelijks overleg op afdelingsniveau waar de status van patiënten en veiligheid besproken wordt. Door dagstart visueel te ondersteunen middels dagstart borden wordt de acceptatie onder medewerkers vergroot. Daarnaast faciliteert een goede visualisatie het proces, waardoor problemen doortastend aangepakt worden en verbeteringen aan het licht komen.

Andere voorbeelden van Visual Management binnen de zorg zijn personele planningsborden, kwaliteitsmuren (om informatie rondom verbetertrajecten en doelstellingen per afdeling te delen met patiënten), weekplanningsborden, patiënt informatieborden en diverse materialen ter ondersteuning van 5S werkplekorganisatie.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden TnP Visual Workplace

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Kerkenbos
1020J

6546 BA Nijmegen
Gelderland Nederland
T: 0248200265
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren