Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Intercel Energie B.V.

   023 - 514 99 00

Intercel accu groothandel - Haarlem

Intercel is sinds 1988 importeur van gesloten onderhoudsvrije loodaccu’s. Wij onderscheiden ons in deze markt door meer te doen dan “dozen schuiven”. Intercel denkt mee en biedt de juiste accu voor iedere toepassing, complete accu systemen en duurzame energiesystemen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de keuze van de accu, de berekening van het accu systeem of het ontwerp van het energiesysteem: wij zorgen dat het werkt!

Accu’s voor revalidatie toepassingen

Intercel levert voor alle elektrisch aangedreven hulpmiddelen die in de revalidatie worden gebruikt de juiste accu. Typische voorbeelden van deze hulpmiddelen zijn liften zoals tilliften, badliften en trapliften. Daarnaast hebben wij speciale accu’s voor cyclisch gebruik (regelmatig op-en ontladen) voor electrische rolstoelen of scootmobielen.

AGM accu's voor revalidatiehulpmiddelen

Voor een revalidatiehulpmiddel is veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang. Een gebruiker van een revalidatiehulpmiddel is volledig afhankelijk van een goed werkende accu. Intercel levert speciaal geselecteerde cyclische AGM accu’s voor revalidatiehulpmiddelen. Wij staan garant voor kwaliteit, iedere accu krijgt een interne kwaliteitscontrole voordat deze verzonden wordt.

Acculaders voor revalidatiehulpmiddelen

Voor het opladen van accu’s voor revalidatiehulpmiddelen heeft Intercel speciaal geselecteerde 24V acculaders. Deze acculaders zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Wij bieden 3 soorten 24V acculaders van Inelco.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Intercel Energie B.V.

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Waarderveldweg
3

2031BK Haarlem
Noord-Holland Nederland
T: 023 - 514 99 00
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren