Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Medwinkel

   06-30330529

Medwinkel/Bloeddrukmetershop biedt u een breed assortiment aan bloeddrukmeters van de merken Omron, Medisana, Sanitas en Boso-medicus. Bloeddrukmetershop.nl verkoopt A-klasse bovenarm -en polsbloeddrukmeters aanbevolen door huisartsen en de Hartstichting. De meeste bloeddrukmeters die Medwinkel aanbiedt zijn klinisch gevalideerd. Dit betekent gegarandeerd een nauwkeurig meetresultaat.

De Nederlandse Hartstichting heeft een overzicht gepubliceerd van meters welke op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. In dit overzicht worden de bloeddrukmeters van het merk Omron aanbevolen gezien de kwaliteit en betrouwbaarheid. Juist daarom heeft bloeddrukmetershop.nl gekozen voor Omron bloeddrukmeters in haar assortiment!

Via bloeddrukmetershop betaalt u de laagste prijs en bestelt u snel & veilig de bloeddrukmeter die bij u past. Bestellen verloopt via Ideal, Paypal of kies voor achteraf betalen als u een factuur wilt ontvangen, waarmee u de bestelling binnen 8 dagen betaalt. Verzending is gratis binnen heel Nederland.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Medwinkel

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

gerard van houweningepad

3065JD Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
T: 06-30330529
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren