Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Alexis leerhulpmiddelen.nl

   0558437625
Alexis leerhulpmiddelen.nl

Alexis leerhulpmiddelen.nl is een organisatie gespecialiseerd in hulpmiddelen die onder andere lezen, schrijven en rekenen vergemakkelijken. Onze producten zijn niet alleen voor kinderen met AD(H)D, dyslexie of andere bijzonderheden, maar voor iederéén die leest, schrijft en of rekent. Alexis leerhulpmiddelen is dan ook voor iedereen toegankelijk.

Door een totaalconcept neer te zetten hopen wij u meer bekendheid te geven aan leerhulpmiddelen die u of anderen kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan rekensommen die door middel van materiaal visueel gemaakt kunnen worden. Of aan lezen in kleur zodat de letters niet meer dansen. Maar ook pennen waarmee u urenlang kunt schrijven zonder kramp. Surf door onze webwinkel en ontdek welke leerhulpmiddelen er zijn, waar u ze voor kunt gebruiken en hoe u ze kunt gebruiken.

Alle leerhulpmiddelen uit ons assortiment zijn persoonlijk getest op functionaliteit en kwaliteit, waardoor wij u een eerlijk advies kunnen geven.

Indien u vragen hebt over een leerhulpmiddel of over onze dienstverlening dan kunt u ons bereiken via e-mail of per telefoon. Wij helpen u graag.

Volg ons op facebook en of twitter. En geef u op voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten, veranderingen in ons assortiment en nieuwe leerhulpmiddelen.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Alexis leerhulpmiddelen.nl

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Edelenveld
4

7327EA Apeldoorn
Gelderland Nederland
T: 0558437625
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren