Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MeduProf-S

   0877875810
MeduProf-S

MeduProf-S Nederland ontwerpt en verzorgt trainingen en begeleiding op het gebied van Hygiëne Safety, Food Safety, HACCP, Belevingsgerichte zorg (Zorg met Visie) en kwaliteitsmanagement in de zorg.
We bieden een breed pallet aan ondersteuning op verschillende niveaus voor ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en horeca. Door middel van het toepassen van verschillende leerstijlen en methodes, wordt in onze programma's rekening gehouden met het niveau van de werknemers in de organisatie, waardoor ze zich serieus genomen voelen. Het resultaat is een gemotiveerde medewerker die het belang van veiligheid begrijpt en de nodige richtlijnen, maatregelen met plezier weet toe te passen.

Hygienesafety, foodsafety, HACCP , kwaliteit en belevingsgerichtheid zijn voor een organisatie vaak gevoelige onderwerpen.
MeduProf-S gaat uit van een vertrouwensrelatie waarbij rekening wordt gehouden met deze gevoeligheden. MeduProf-S gaat verder dan alleen monitoren en rapporteren, door totaaloplossingen te bieden. Een programma bestaat uit metingen, awareness, begeleidingen, trainingssessies en monitoring/evaluatie.
Kortom; "Uw visie is onze zorg".

 

Openingstijden en contact

Openingstijden MeduProf-S

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Het Eeuwsel
2

5612AS Eindhoven
Noord-Brabant Nederland
T: 0877875810
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren