Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Haelvoet NV

   +32 (0) 51 48 66 95
Haelvoet NV

Haelvoet – design, kwaliteit en functionaliteit in zorgmeubilair.

Sinds 1931 produceert Haelvoet meubilair dat afgestemd is op de behoeften van de zorgsector. Haelvoet is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een ziel. Dit is zonder twijfel dé ideale voedingsbodem voor unieke creaties die een perfect evenwicht vinden tussen design, kwaliteit en functionaliteit.

Wat onze meubelen echt bijzonder maakt, is de combinatie van innovatie en traditie, twee krachten die op het eerste zicht onverenigbaar lijken. We maken vandaag gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën, maar blijven onze traditie - kwaliteit ten dienste van de klanten - altijd trouw. Onze toekomstgerichte visie resulteert in een hoogtechnologisch en flexibel productieapparaat dat bestaat uit een metaal- , hout- , stoffeer- en assemblageafdeling.

Binnen het zorggebeuren staat voor Haelvoet de mens altijd centraal. Deze visie is het uitgangspunt tijdens het ontwerp van nieuwe producten en innovaties. Een zorgvrager heeft immers nood aan producten met een hoge functionaliteit waarbij de gevoelscomponent van deze producten niet uit het oog mag worden verloren. Dit resulteert bij Haelvoet in functionele meubelen met een aangename vormgeving die door flexibele kleurkeuzes in elk interieur kunnen worden geïntegreerd. Reeds meerdere jaren zet Haelvoet zich in om meer huiselijkheid te creëren binnen de muren van zorginstellingen.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Haelvoet NV

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Leon Bekaertstraat 8

8770 Ingelmunster
West-Vlaanderen Belgie
T: +32 (0) 51 48 66 95
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren