Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

de Koekoeksklok

   0593-543396
de Koekoeksklok

Wakker worden met in de verte het geblaat van schaapjes. De deur opengooien en zo de frisse Drentse natuur instappen. Dat kan ook als u of één van uw vakantiegenoten afhankelijk is van aanpassingen en/of verpleegkundige zorg.
Een plek waar u heerlijk vakantie kunt vieren in een Drentse boerderij. U bent van harte welkom in "de Koekoeksklok".

De Koekoeksklok is een Hotelboerderij. In de historische boerderij uit 1856, is het mogelijk om met een groep of individueel op vakantie te gaan. Van de 8 kamers zijn 4 aangepast en toegankelijk voor rolstoelen. Deze twee persoonskamers hebben elk een eigen aangepaste badkamer, met verstelbare wastafel, douchezitje, beugels bij het toilet, 2 hoog/laagbedden, een eettafel, televisie, koelkastje, internetaansluiting en een eigen terrasje. Boven zijn 2 luxe tweepersoonskamers met elk een badkamer en een familiekamer die geschikt is voor 4 gasten met een gezamenlijke badkamer. Iedere kamer is sfeervol ingericht en er is gebruik gemaakt van warme kleuren. Een luxe groepsaccommodatie / vakantiehotel met 8 badkamers.
Achterin de boerderij is een gezellige gezamenlijke ruimte met een in hoogte verstelbare keuken. Deze ruimte is voorzien van een groot panoramaraam met een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Hier kunt u gebruik maken van onze maaltijdenservice en gratis koffie, thee en warme chocolademelk nemen. Het is ook mogelijk om zelf te koken. Er is geen bar, maar u bent vrij uw eigen drinken mee te nemen. Naast de boerderij is een 5 persoons aangepast vakantiehuisje.

Groepshotel in Drenthe voor senioren, familie-, vrienden- en bewonersgroepen.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden de Koekoeksklok

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Brunsting
18

9411VL Beilen
Drenthe Nederland
T: 0593-543396
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren