Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

HabiVitaal zorg-en comfortwinkel

   0527-861959
HabiVitaal zorg-en comfortwinkel

HabiVitaal is een unieke winkel. U vindt er alles voor uw comfort, gezondheid en welzijn.
Ons uitgebreide assortiment is gericht op jong en oud. We hebben niet alleen handige en nuttige producten. U kunt bij ons ook terecht voor advies, informatie over onze producten en daarbij behorende dienstverlening.

Handige hulpmiddelen voor het dagelijkse leven
Bij HabiVitaal hebben we voor ieder “probleem” een handig hulpmiddel. Denk bijvoorbeeld aan aangepast bestek, dat het mogelijk maakt om met één hand een boterham te snijden. Of een gebogen lepel die het bij reuma of polsklachten makkelijk maakt om soep te eten. En wat te denken van een kaasschaaf waarmee u minder kracht hoeft te zetten.
Voor het uitoefenen van uw hobby hebben wij net zo goed slimme hulpmiddelen beschikbaar, zoals houders voor speelkaarten, een vergrootglas, leesloep of leesliniaal.

Zitten en slapen
Naast deze handige hulpmiddelen hebben we ook comfortartikelen die het leven aangenamer maken. Bijvoorbeeld een sta-op stoel die u helpt bij het opstaan, maar net zo belangrijk: ook helpt om te gaan zitten. Onze stoelen worden op maat gemaakt en beschikken over vele mogelijkheden.
Of wat te denken van heerlijke zorgmatrassen die u desgewenst kunt combineren met een comfortbed voorzien van een hoog/laagfunctie.

Mobiliteit
Ook voor rollators moet u bij HabiVitaal zijn. Sinds begin dit jaar valt de rollator niet meer onder de vergoedingsregeling van uw zorgverzekeraar. Wij hebben een groot assortiment met verschillende modellen. Van lichtgewicht, makkelijk opklapbaar, tot zelfs opvouwbaar, voorzien van dienblad en eventueel verlichting.
U bent met onze rollator altijd veilig onderweg want ze zijn uiteraard voorzien van alle keurmerken en garantie. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Op het gebied van scootmobielen mag u van ons het beste verwachten. Een handige deelbare scootmobiel die u zo meeneemt in de kofferbak van uw auto, of een grote scootmobiel voorzien van precies die snufjes die u nodig heeft. U kunt zelf bepalen wat voor u handig is.
Wij zorgen voor optimale veiligheid en natuurlijk kunt u desgewenst een aantal rijlessen krijgen. Kom daarvoor gerust eens kijken en proefrijden…

Waar staan wij voor
Het is maar een kleine greep uit ons assortiment. Een winkel vol mooie producten, maar de kwaliteit is in onze ogen minstens zo belangrijk. Kom gerust eens een kijkje in onze winkel nemen.
HabiVitaal heeft alles wat er voor kan zorgen dat u een comfortabel leven heeft.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden HabiVitaal zorg-en comfortwinkel

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

De Deel
12

8302 EJ Emmeloord
Flevoland Nederland
T: 0527-861959
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren