Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

PractiComfort

   071 - 799 82 00
PractiComfort

Voor meer mobiliteit en zelfstandigheid
PractiComfort is in 1990 opgericht als klein bedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste mobiliteitsspecialist. Dat zeggen wij niet zomaar..
Als onafhankelijk leverancier van mobiliteitsproducten zijn wij namelijk actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Wij bieden scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en brommobielen. Allemaal producten die de lichamelijke mobiliteit bevorderen en daarmee de zelfstandigheid en levenskwaliteit van onze klanten verhogen. Precies waar wij vanaf dag één naar streven met onze visie, namelijk: dat meer ouderen, langer zelfstandig thuis blijven wonen en onder de mensen blijven komen.

Groot assortiment en goede service
Ons assortiment is zeer uitgebreid en bestaat alleen uit topmerken. Hoewel dit een groot voordeel is voor onze klanten, begrijpen wij dat het maken van een keuze soms lastig is. Zeker als het om een grote aankoop gaat. Gelukkig vindt u bij ons naast topproducten, ook hele goede service. Wij adviseren u van begin tot eind, onafhankelijk en eerlijk. Als u dat wenst, komen we bij u thuis om een vrijblijvend thuisdemonstratie te geven. Ook na aanschaf van een product kunt u voor service en onderhoud terecht bij onze eigen vakkundige personeel. Met onze 275 medewerkers leveren wij iedere dag topservice aan onze klanten!

Productgarantie
Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom zult u bij PractiComfort alleen maar perfecte kwaliteit aantreffen. Ook de garantieregeling is daarom gunstig bepaald voor u. Voor alle producten heeft u standaard 24 maanden productgarantie, met uitbreidingsmogelijkheden tot een langere periode. Op scootmobielen en trapliften kunt u zelfs tot 10 jaar productgarantie krijgen bij ons.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden PractiComfort

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Lageweg
51

2222ag Katwijk
Zuid-Holland Nederland
T: 071 - 799 82 00
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren