Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

50-PlusPark

   0343 45 19 00
50-PlusPark

50-PlusPark

50-pluspark.nl is de webshop met hulpmiddelen voor ouderen, senioren, slechtzienden (blinden) of andere hulpbehoevenden. WIj bieden hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, communicatie (telefonie), veiligheid, ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor slechtziende etc...

Ons kantoor bevindt zich in hartje Nederland in het mooie plaatsje Amerongen. Hiervandaan verwerken wij met de grootst mogelijke zorg uw bestellingen. Daarnaast kunt u hier terecht voor advies en informatie over ons assortiment. Tevens hebben wij hier een showroom waar u al onze producten kunt bekijken. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij voor een gedegen advies. u kunt bij ons voor de deur parkeren en de koffie staat klaar! Wilt u bij ons op bezoek komen voor een bepaald product? Dan kunt u het beste van te voren even een afspraak maken zodat we zeker weten dat het product wat u wilt proberen of bezien aanwezig is in onze showroom.

Wij vinden het belangrijk dat u het product koopt wat bij u past en aan uw verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij u 2 weken zichtgarantie. Is het product niet naar uw wens dan kunt u het dus na 14 dagen retourneren. Verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Heeft u vragen over een product, levering, betaling of over andere zaken dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is op werkdagen van 9.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Ons helpdesknummer is 0343 - 45 19 00 . Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.



 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden 50-PlusPark

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Industrieweg Uid
22 -1

3958VX Amerongen
Utrecht Nederland
T: 0343 45 19 00
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren