Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Pronk ergo

   079-3611340
Pronk ergo

Woningaanpassingen
Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheerst Pronk ergo die kunst tot in de finesse. Onze 'meesters' ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen. Vakkundig en professioneel. Pronk ergo ziet enkel mogelijkheden, geen beperkingen.

Keukens
Een aangepaste keuken hoeft niet onder te doen voor een traditionele keuken als het gaat om stijl, sfeer en comfort. Dat is het motto van Pronk ergo althans. Wij laten u graag zien dat wij alles in huis hebben om, samen met u, uw aangepaste droomkeuken te realiseren. Dat begint met een deskundig ergonomisch advies bij ons in de showroom of bij u thuis.

Pronk ergo volgt de nieuwste trends op keukengebied op de voet. Bovendien houden wij, als specialist in aangepaste keukens, altijd rekening met een optimaal gebruikersgemak in combinatie met hoogstaande kwaliteit.

Sanitair
Pronk ergo heeft diverse producten ontwikkeld en in het assortiment opgenomen die geschikt zijn voor de veiligheid en persoonlijke hygiëne in badkamer en toilet.

Aziaten weten het al veel langer. Reinigen met (warm) water is veel prettiger en hygiënischer dan toiletpapier. De doucheföhn toiletzittingen van Pronk ergo bieden comfort voor iedereen. Heeft u moeite met gaan zitten en staan dan kunt u kijken naar de WC-Matic of Aerolet.

Pronk ergo heeft een ruim assortiment aan in hoogte verstelbare wastafels, douchezitjes en baden. Ook bieden wij een douchebrancard en verschillende steunen en beugels.

Tillen en verplaatsen
Het tillen en verplaatsen van personen kan fysiek zeer belastend zijn voor verzorgenden, zeker als dit nu nog handmatig gedaan wordt. Soms is ook de ruimte beperkt waarin de transfers uitgevoerd moeten worden, waardoor verzorgenden of partners in ongunstige houdingen moeten werken. Niet voor niets staan rugklachten hoog op de lijst van uitval bij mantelzorgers.

Het gebruik van de juiste hulpmiddelen speelt een belangrijke rol in het verminderen van ziekteverzuim en het vergroten van het werkplezier! Pronk ergo biedt een compleet pakket aan til- en verplaatsproducten. Omdat tillen absoluut veilig, maar ook aangenaam moet zijn voor u of uw huisgenoot bieden wij naast de standaard voorzieningen ook veel maatwerk oplossingen, waaronder onze op maat gemaakte tildoeken.

Pronk ergo is exclusief dealer van Etac Moving and Handling producten en de tilliften van Human Care en Molift.

Meubilair
Het meubelprogramma van Pronk ergo bestaat uit een aantal types aankleedtafels, onderrijdbare tafels en bedden.

De in hoogte verstelbare aankleedtafels maken het mogelijk om kinderen en volwassenen te verzorgen op een individueel in te stellen optimale werkhoogte. Hierdoor wordt de fysieke belasting voor verzorgenden aanzienlijk beperkt.

Onze in hoogte verstelbare tafels zijn speciaal ontwikkeld om met rolstoelen aan plaats te kunnen nemen. Door het ontbreken van dwarsverbindingen zijn ze zeer geschikt om in een therapeutische setting plaats te nemen onder een hoek van 90 met uw cliënt. De tafels kunnen geheel naar uw wensen worden samengesteld.

Onze bedden bieden veel verstelmogelijkheden, maar het uiterlijk toont zeer huiselijk.
 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Pronk ergo

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Cobaltstraat
14-15

2718 RM Zoetermeer
Zuid-Holland Nederland
T: 079-3611340
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren