Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

APS Therapy

   +31 (0)26-4790900
APS Therapy

Welkom bij APS Therapy. Dé revolutionaire pijn therapie voor iedereen!

APS Therapy is een revolutionaire vorm van duurzame therapie in de categorie van de microstroom. De mate van onderscheiding wordt voornamelijk bepaald door de volgende eigenschappen:

 

  • Eenvoudig in gebruik
  • Volkomen veilig
  • Pijnloos
  • Betaalbaar

Deze eigenschappen maken dat APS Therapy al jaren toonaangevend en marktleider is op gebied van microstroom therapie. Een jarenlange ontwikkeling heeft APS Therapy op het niveau gebracht dat wereldwijd de therapie met veel succes wordt toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken en natuurlijk niet te vergeten, bij de mensen thuis.
APS Therapy is een vorm van elektrotherapie (zenuwstimulatie) die ontwikkeld is in de jaren negentig van de voorbije eeuw. Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de in APS Therapy toegepaste elektrische energie significante biochemische reacties veroorzaakt op het niveau van de cel. De stoffen die dan vrijkomen, hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect in de behandelde lichaamsweefsels. Dat opent interessante perspectieven voor de gezondheidszorg, niet in het minst voor de behandeling van sportblessures. APS Therapy heeft geen bijwerkingen en relatief weinig contra-indicaties. De beschikbare technologie is bovendien eenvoudig toe te passen.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden APS Therapy

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Ressenerbroek
20A

6666 MR Heteren
Gelderland Nederland
T: +31 (0)26-4790900
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren