Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Vivas Medica BV

   +31455442556
Vivas Medica BV

Met meer dan 80.000 producten in ons assortiment, vakkundig advies, jarenlange ervaring en betrouwbare partners is Vivas Medica sinds de oprichting een " all round " leverancier van medische verbruiksgoederen, traditionele home-care producten, investeringsgoederen en facilitaire producten aan verpleeg- en verzorgingsinstellingen.
Onze kracht ligt in onze missie: " Het animo om voortdurend naar passende, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten te zoeken waarmee een besparing voor uw instelling gerealiseerd wordt ".

Missie:
Vivas Medica heeft de ambitie een kostenbesparing te realiseren in de zorg- en AWBZ markt die traditioneel onder grote financiële druk staat. D.m.v slimme innovatieve ideeën en een voor Nederland unieke formule zijn wij een staat deze ambitie voor uw instelling re realiseren.
Onze formule zorgt dat onze overheadkosten geminimaliseerd worden en kunnen wij u, uitgaande van uitstekende inkoopcondities, een ongekend lage prijs voor de meeste producten bieden.
Daarnaast behoren grote voorraden van uw instelling tot het verleden doordat wij " just in time " en op afdelingsniveau kunnen leveren.
Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door slim gebruik te maken van bestaande nationale en internationale structuren, zoals inkoop, logistiek en voorraadbeheer. Een enorm productassortiment met ruim 80000 producten maakt onze formule compleet waardoor wij terrecht als " all-round " leverancier voor uw instelling kunnen fungeren.


Vivas Medica:

  • Vakkundig advies;
  • Scherpe prijzen;
  • Snelle leveringen;
  • Leveringen op afdelingsniveau;
  • Meer dan 80.000 artikelen;
  • Betrouwbare partners met jarenlange ervaring;
  • Korte communicatielijnen;
  • Eigen logistiek;
  • Eigen technische dienst

 

 

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Vivas Medica BV

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Lindelaufer Gewande
24A

6367 AZ Voerendaal
Limburg Nederland
T: +31455442556
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren