Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

EWEPO Reinigingssystemen BV

   +31 (0) 38 4
EWEPO Reinigingssystemen BV

Ewepo Reinigingssystemen B.V. is al ruim 75 jaar een totaal leverancier voor reinigingsmiddelen, -materialen en -machines. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze en leveranciers, wij trachten uw wensen m.b.t. producten en diensten te vertalen naar een voor u zo gunstig mogelijk pakket met de beste kwaliteit. Door een optimale samenwerking en een eerlijke advisering bouwen wij aan relaties voor de lange termijn.

Ewepo en ZorgBeurs.nl
Ewepo reinigingssystemen B.V. wil door middel van de samenwerking met In2Medical de medische wereld een goed beeld geven van wat er mogelijk is op het gebied van hygiëne en reiniging. De producten die u hier vindt zijn ideaal voor de medische wereld, maar slechts een kleine greep uit het totale aanbod van Ewepo.

Trainingen en opleidingen
Bij Ewepo bieden wij naast een uitgebreid kwalitatief hoogstaand assortiment reinigingsmiddelen, machines en materialen ook trainingen en opleidingen.
Deze trainingen en opleidingen zijn gericht op hoe de middelen, materialen en machines tijdens het schoonmaakproces gebruikt dienen te worden. Dit alles in overeenstemming met de door de ARBO gestelde richtlijnen.
Door dit te doen voor men begint met het gebruik kunnen eventuele methodefouten in een vroeg stadium getackeld worden, methodefouten zijn namelijk de grootste oorzaak van problemen tijdens en klachten na het schoonmaken.
In de loop der tijd kan er veel veranderen binnen zowel de schoonmaakbranche als een organisatie. Ook voor bijscholing of opfriscursussen kunt u op dat moment bij Ewepo terecht.
Onze trainingen zijn opgebouwd aan de hand van meer dan 75 jaar ervaring in de professionele schoonmaak en worden verzorgt door één van onze ervaren medewerkers op een door u gewenste locatie en een tijdstip dat u het best schikt.

Reinigingsmiddelen
Met meer dan 75 jaar ervaring heeft Ewepo Reinigingssystemen B.V. een zeer uitgebalanceerd en compleet pakket aan reinigingsmiddelen in huis. Onder het merk Ewepo leveren wij voor alle denkbare toepassingen het juiste product. Of het nu gaat om interieurreiniging of CIP reiniging, Ewepo biedt u zeer hoogwaardige producten. Als lid van de NVZ-NIFIM (De Nederlandse vereniging van zeepfabrikanten) kunt u er zeker van zijn dat niet alleen de samenstelling van onze producten voldoet aan de laatste wettelijk gestelde eisen maar ook dat al onze producten worden voorzien van actuele en wettelijk verplichte MSDS (of ook wel genoemd VIB’s, wat staat voor veiligheidsinformatie blad). Deze bladen zijn, samen met de PIB’s wat staat voor Product Informatie Bladen, eenvoudig te downloaden via deze site. Naast ons EWEPO Huismerk is Ewepo Exclusief leverancier voor het merk Bruynzeel professional en leveren wij producten van de merken Tana Professional, Ecolab, DEB, Anti Spin en MAVRO International.

Reinigingsmaterialen
Ewepo Reinigingssystemen B.V. biedt een zeer uitgebreid pakket aan reinigingsmaterialen. Of men u op zoek is naar een microvezeldoek of een glazenwasserladder. Een servet of een vloerwisser, Ewepo heeft het. De keuze van ons pakket is gebaseerd op ruim 75 jaar ervaring en de eis dat al onze producten van top kwaliteit zijn. Daarnaast is de vraag van onze klanten leidend in de samenstelling van het assortiment. De samenwerking met onze leveranciers is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en wij streven naar langdurige relaties. Een greep uit de diverse merken; Wecoline, Vikan, Vermop, MTS Euro Products, Unger, Tork, 3M, Kimberly Clark, Vileda, All Care, Brightwell, ect.

Reinigingsmachines
Als hoofdleveranciers voor onze machines werken wij nauw samen met HAKO. Deze Duitse fabrikant produceert top kwaliteit machines tegen zeer concurrerende prijzen. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en ook vanuit ergonomisch opzicht wordt er voor gezorgd dat de eindgebruiker niets te wensen over heeft wanneer men met deze machines werkt. Hako heeft als een van de weinige machine leveranciers naast de ISO 9001 ook de ISO 14001 certificering. Naast absolute kwaliteit houdt Hako in haar gehele productieproces rekening met het milieu. Dit zien wij terug in bv zeer veel waterbesparende oplossingen maar ook in ingebouwde doseerunits voor reinigingsmiddelen en speciale luchtfilters om de uitlaatgassen van veeg en zuigmachines te filteren zijn hiervan mooie voorbeelden. Naast Hako vindt u bij Ewepo Reinigingsystemen B.V. de merken; Osprey Deepclean (stoomreinigers), Comet (hoogdrukreiniging), Starmix (stofzuigers), Nilfisk en Numatic.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden EWEPO Reinigingssystemen BV

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Simon Stevinweg
6A

8013 NB Zwolle
Overijssel Nederland
T: +31 (0) 38 4
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren