Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Arbincare

   06-46344042
Arbincare

Kwaliteit van leven

De activiteiten van  Arbin Care  Products  zijn er op gericht om zinvolle  hulpmiddelen te ontwikkelen  ten dienste  van de medemens  met een beperking. Dit met als doel  om het privé- en arbeidsleven te veraangenamen  door ergernissen weg te nemen die door gangbare hulpmiddelen worden veroorzaakt.

Een hulpmiddel hoeft niet lelijk te zijn
De door  Arbin  Care  ontwikkelde  loophulp  Quickstep  is  een mooi voorbeeld van een trendy  loophulpmiddel(elleboogkruk), waarbij de negatieve gebruikseigenschappen van gebruikelijke krukken enorm zijn verbeterd. Zo is deze kruk in  een handomdraai te  verkleinen, dus gemakkelijk mee te nemen, en hij blijft  zelfs  rechtop  staan als je hem even niet nodig hebt !

Duurzaam ondernemen
Hierbij staat een duurzame bedrijfsvoering hoog in het vaandel waarbij wordt nagestreefd de ingekochte energie te reduceren door gebruik  te  maken van  PV-zonnepanelen,  een warmtepomp voor bodemwarmte, en  een houtkachel  voor  verwarming  van het kantoor.

Goede voorbeeld
Arbin Care Products wil een passende werkkring bieden  waarbij  ruimte  wordt  geboden om zich naar vermogen en intenties te kunnen ontplooien.  Ook  wordt er naar  gestreefd om mensen met een beperking in het productieproces te  betrekken, in  eigen huis  of  bij een toeleverancier. Arbin Care Products is lid van Firevaned, de brancheorganisatie voor leveranciers en producenten van zorgproducten.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Arbincare

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Boord
39

5674NB Nuenen
Noord-Brabant Nederland
T: 06-46344042
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren