Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Ver4

   0513-654809
Ver4

VER4 verzorgt bijzonder en persoonlijk vervoer en het verzorgen van service. VER4 is een onderdeel van Herenwal service.

VER4 levert de volgende diensten:
1. Person to Person zendingen
2. Onverpakt vervoer
3. Bijzonder vervoer
4. Reparatie en onderhoud


1. Person to Person van alle zendingen
Wij leveren echt PERSOONLIJK af. Heeft u goederen, pakketten of poststukken welke persoonlijk afgeleverd moeten worden, dan regelen wij dat voor u. Wij nemen voor aflevering contact op met de persoon voor wie de goederen bestemd zijn, zodat wij er zeker van zijn dat die persoon de goederen ook persoonlijk in ontvangst kan nemen.

2. Onverpakt vervoer
Heeft u een TV, computer, stoel, klok of andere goederen die vervoerd moeten worden en u heeft geen mogelijkheden om dit te verpakken, dan moet u bij ons zijn. U hoeft namelijk uw goederen niet in te pakken, wij zorgen ervoor dat de goederen onbeschadigd op het juiste adres afgeleverd worden. Het is onze taak om zo nodig de goederen in te pakken en te beschermen tijdens transport.

3. Bijzonder vervoer
Heeft u een pakketje dat bijvoorbeeld breekbaar is en daarom extra zorg nodig heeft tijdens transport laat dat maar aan ons over. Het risico dat de goederen alsnog kapot gaan tijdens transport via de normale transporteurs, ondanks dat er breekbaar op staat, is erg groot. Wij garanderen een onbeschadigde aflevering van uw goederen. Wij behandelen uw goederen alsof het onze dierbaarste eigendommen zijn.

4. Reparatie en onderhoud
VER4 is een onderdeel van Herenwal service. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van service. Hierdoor beschikken wij over een landelijk opererende servicedienst voor het afleveren, ophalen en onderhouden van technische/mechanische artikelen, bijvoorbeeld fitness apparatuur. Herenwal service doet dit werk sinds 1981 voor dealer, particulier en (Postorder)bedrijf, zoals Neckermann Nederland.

Algemeen
Kunnen wij alles vervoeren? Ja dat kunnen wij wel, maar wij denken wel met u mee. Het heeft geen zin om hoge transportkosten te betalen als het goedkoop kan. Wij doen iets bijzonders en dat willen we zo houden. Belangrijk is wel dat de goederen door één persoon te tillen zijn. Andere goederen worden in overleg vervoerd.
Wij kunnen met onze servicewagens in de regel één keer per week elke plaats van Nederland aandoen. Op verzoek kunnen wij ook spoedzendingen verzorgen.

Wij leveren al deze diensten aan zowel bedrijven als particulieren.

 

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Ver4

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Jousterweg
92

8465 PL Oudehaske
Friesland Nederland
T: 0513-654809
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren