ZorgBeurs.nl: zorgapparatuur, zorgdiensten, zorgprofessionals en zorginstellingenkernwaarden

Waarom ZorgBeurs.nl?


Waarom is ZorgBeurs.nl opgericht? ZorgBeurs.nl is ontwikkeld vanwege de volgende drie redenen:

(1) er was geen integraal online zorgportaal voor alle doelgroepen
Informatie over de zorg was erg gefragmenteerd op internet. Tot de lancering van zorgbeurs.nl was er nergens een website in Nederland die een compleet overzicht over de zorgmarkt gaf voor alle relevante doelgroepen. ZorgBeurs.nl biedt informatie voor elke doelgroep met interesse of belang in de zorg. De website levert het laatste nieuws over de zorg, productenaanbod in de zorg en bedrijfsprofielen van zorginstellingen en zorgverleners. Maar ook vacatures, evenementen en overige functionaliteiten.

(2) zorgbedrijven willen hun producten en vacatures weg kunnen zetten op een portaal wat focus heeft op de zorg, om zo niet de ruis te ondervinden van marktplaatsen die geen niche bedienen
Er zijn een aantal grote marktplaatsen in Nederland, welke een breed assortiment aanbieden: van TV's tot auto's, tot huisdieren. Hierdoor is er een ruis in het aanbod, bezoekers vinden het lastig de producten te vinden die ze echt zoeken en daarbij is er vaak een gebrekkige informatie voorziening. ZorgBeurs.nl bedient een niche en is daarmee in staat zich te specialiseren op producten uit de zorg en ook dienst op maat te verzorgen.

(3) kwaliteit van zorgvacatures en producten aanbod in de zorg liet te wensen over
Personeel werkzaam in de zorg of met een wens te werken in de zorg ergeren zich aan het feit dat er veel sites zijn die bijvoorbeeld vacatures presenteren in de rubriek ‘zorg’, terwijl dat in feite geen echte zorg vacatures zijn. ZorgBeurs.nl hecht veel waarde aan de relevantie en kwaliteit van stages/vacatures. Alle stages/vacatures worden individueel gescreend en worden getoetst aan onze richtlijnen.

Bestaande ZorgBeurs klant?

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Nieuw bij ZorgBeurs?
Nog geen account? Registreren
Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie