Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Praktijk Zeinstra (Mensendieck)

   06-19358009
Praktijk Zeinstra

Jetske Zeinstra is Mensendiecktherapeut, yogadocent en stoelshiatsu-masseur. Zij is als Mensendiecktherapeut gespecialiseerd in het behandelen van o.a. : hoofdpijn, ademhalingsproblemen, whiplash, RSI (CANS) en psychosomatiek. Ontspanningstherapie en houdingstherapie is veelal een perfecte combinatie voor behandeling bij o.a.: HVS, hoofdpijn, rouw, angst, onzekerheid, somberheid, whiplash,burn-out en allerlei chronische klachten aan het bewegingsapparaat waarbij u beter leert luisteren naar uw lichaam.

De stoelshiatsu-behandeling is een ontspannende en acitiverende drukpuntmassage van ongeveer 20 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. Zo worden de gehele rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd. Deze massagevorm wordt veelal als betaalbaar en als een vrij volledige massage ervaren. Het is een mooi kado om aan uzelf of aan een vriend(in) etc. te geven, wat we vaak te weinig doen terwijl we er zoveel baat bij kunnen hebben. De stoelshiatsu geeft dan ook ontspanning en energie!

Daarnaast geeft Jetske Zeinstra met veel toewijding yogalessen en Vipassana (inzicht-meditatie) aan kleine groepen in de Kiehool, Burgum. Waar nodig zal zij bij de deelnemers de yoga-asana’s (houdingen icm ademhaling) corrigeren. Zij kan haar kennis als Mensendieck-therapeut hierbij inzetten waarbij evt. overbodige spanningen in het lichaam verminderd kunnen worden. De yogales is een combinatie van actieve yoga-asana’s, ademhaling, bewustwording en ontspanning. Je leert luisteren naar je lichaam, waardoor stress zoals spanningen, angsten en onzekerheid verminderen. Kortom yoga geeft harmonie, ontspanning én energie!

Vipassana (Mindfullnes) noemt men ook wel inzicht-meditatie. De meditatietechniek (zit –en loopmeditatie!) is een manier om je voor te bereiden op een beter, vrediger leven door onszelf beter te leren verstaan. Het doel van de meditatie is het verwerven van een heldere geest en het verminderen van spanningen en negativiteit die ons beroerd/rusteloos/somber, etc. doen voelen. Wanneer lichaam en geest meer ontspannen, komen we dichterbij onszelf. We voelen dan meer verbinding met onszelf en de omgeving. Het geeft ons een vredig en rustig gevoel.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Praktijk Zeinstra

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Elingsloane
17 A

9251 MN Burgum
Friesland Nederland
T: 06-19358009
Fax:
KVK-nummer: 50312545


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren