Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Therapeutisch Centrum De Berekuyl (Faculteit en opleiding)

   0341-453177

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KISS/KIDD en dry needling. Sinds 2011 is De Berekuyl pluspraktijk voor de volgende zorgverzekeraars: Achmea, CZ, Menzis en De Friesland.

Naast de verschillende therapieën die de De Berekuyl biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. Wij zijn trots als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie maar ook voor specifieke manueel therapeutische indicaties of kinder/baby consulten.

Daarnaast is er een winkel, waar uitsluitend op afspraak diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen.

De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt sinds september over 7 behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel toegankelijke apparatuur en een verwarmd buiten zwembad inclusief kleedruimte.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Therapeutisch Centrum De Berekuyl

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Reigershofweg
1A

3849 RT Hierden
Gelderland Nederland
T: 0341-453177
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren