Jouw fysiotherapeut in Harderwijk die je gewoon even kan 'appen'

Klachten, pijn tijdens het sporten of bewegen en wil je advies of een afspraak maken? De fysiotherapeuten van Sport & Spine in Harderwijk helpen je bij je herstel.

Sportfysiotherapie en revalidatie

Wij zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie en revalidatie. Onze goed uitgeruste oefenzaal staat tot je beschikking, waar we samen werken aan het verlichten van klachten en versnellen van herstel. We helpen je graag bij je herstel en het bereiken van je sportdoelen. Natuurlijk doen wij ook regulieren fysiotherapie behandelingen.

 

Wil jij snel advies over jouw klacht?

Gevallen? Rugklachten? Pijn tijdens het sporten? Welke vraag je ook hebt, het is belangrijk dat je goed advies krijgt van een fysiotherapeut.
Dat willen wij je geven, snel, en vrijblijvend. Wat is jouw vraag?

Stel jouw vraag aan een fysiotherapeut

Fysiotherapie Sport & Spine in Harderwijk

Jou helpen met je klacht of blessure, zodat jij pijnvrij kunt bewegen en sporten. Dat is waar we elke dag met veel passie aan werken bij Sport&Spine fysio Harderwijk.

We geloven in fysiotherapie die persoonlijk en specialistisch is met de focus op jouw herstel. Je hebt daarom altijd contact met je eigen fysiotherapeut, gewoon via WhatsApp.

Bij Maaike kun je terecht voor sportfysiotherapie, Jurre is de sportfysiotherapeut in opleiding, Nienke en Puck hun specialisme is manuele therapie en Nicole is onze revalidatie fysiotherapeut. Karin is ons enthousiaste algemeen fysiotherapeut, met interesse in de voeten en nek.

Snel advies van je eigen fysio

Stel, je bent lekker aan het sporten en opeens heb je pijn in een gewricht. Wat doe je…? Precies je vraagt je fysio om advies via een appje.

Wij helpen je graag direct met een advies en plannen zo nodig direct een afspraak met je in.

stuur ons een berichtje

 

 

Fysiotherapie bij Sport&Spine in Harderwijk

Revalideren oefentherapie Sport&Spine Operatie Harderwijk

Wil jij weer bewegen en sporten zonder pijn? Wanneer je een blessure hebt opgelopen of pijnklachten hebt tijdens het sporten, wil je natuurlijk zo snel mogelijk pijnvrij bewegen. Daar wil Maaike jou als sportfysiotherapeut graag bij helpen.

» Meer over sportfysiotherapie

Heb je COPD en vind je het moeilijk om weer in beweging te komen? Fysiotherapie kan je hierbij helpen! Met een persoonlijk beweegprogramma helpt Nicole je aan een betere conditie.

» Meer over copd

Wanneer je een pijnlijke spier of pees hebt, kan je veel baat hebben bij dry needling. Bij dry needling prikken we een spier of pees aan, dit zorgt voor directe ontspanning en pijnverlichting.

» Meer over dry needling

Krijg je binnenkort een nieuwe knie of heup? Of ben je geopereerd aan je schouder, enkel of ander gewricht? Als revalidatie fysiotherapeut wil Nicole je graag helpen en ondersteunen, zodat jij zoveel mogelijk je bewegingsvrijheid terugkrijgt.

» Meer over revalidatie fysiotherapie

Heb je last van je gewrichten, hoofdpijn, nekpijn of rugklachten? Of kun je je moeilijk bewegen en heb je vaak pijn? Als manueel therapeut helpt Nienke jou graag, zodat jij weer pijnvrij beweegt.

» Meer over manuele therapie

De CRAFTA® therapeut is een fysio-/manueel therapeut die gespecialiseerd is in de behandeling van klachten en stoornissen in het hoofd-, gezicht-, kaak- en halsgebied. Nienke is op dit moment in opleiding om CRAFTA® therapeut te worden. Tijdens haar opleiding zal ze haar nieuwe inzichten al wel inzetten in de praktijk

» Meer over crafta therapie

Schouderklachten kunnen op verschillende manieren tot uiting komen. De oorzaak van de pijn of beperking kan dan ook erg varieeren. Tijdens de intake en onderzoek wordt er goed naar je geluisterd en gekeken wat de reden is van het ontstaan van de klachten. Vervolgens wordt er in samenspraak gekeken naar het beste behandelplan wat bij jou klacht past. Wanneer je schouderklachten hebt kunnen onze schouderspecialisten Puck en Marvin je helpen.

» Meer over schouderspecialist

Het trainen van de voeten is essentieel voor hun beweeglijkheid, spierkracht en optimale samenwerking tussen verschillende voetdelen. Aangezien de voet verbonden is met het botten- en bindweefselsysteem van het lichaam, heeft de stand van de voet invloed op het gehele lichaam. Het is daarom belangrijk dat de voeten in goede conditie zijn.

» Meer over voetentrainer

Direct contact het je fysiotherapeut

Heb je klachten of pijn en wil je dit graag persoonlijk bespreken met een fysiotherapeut? Via WhatsApp heb je direct contact met jouw eigen fysiotherapeut.

Neem contact op

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Karin: 06-59870393
Marvin: 06-86881288
Puck: Met verlof