Fysiotherapie FITclinic in Enschede, Losser en Oldenzaal

Bij fysiotherapie FITclinic hebben wij als motto ‘samen beter’. Dit betekent voor u als patiënt dat wij het van belang vinden dat wij samen met u werken aan uw herstel. Wij zien dan ook graag dat u zich bij ons ’thuis’ voelt, zodat we samen zorgen dat het snel weer beter gaat. Of u nu bij ons komt voor het oplossen van uw (pijn)klacht, het verbeteren van uw conditie, uw houding of het werken aan het beter kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten; onze teamleden staan voor u klaar.

Het samenwerken aan uw gezondheid kunnen we niet alleen. Waar wenselijk werken wij intensief samen met uw naaste omgeving, andere zorgverleners, uw (huis)arts en/of medisch specialist. Mede om die reden vindt u onze fysiotherapiepraktijken veelal in gezondheidscentra. Zo kunnen we de communicatielijnen kort houden en u waar nodig eenvoudig doorverwijzen. U vindt onze fysiotherapiepraktijken in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal. Ook kunnen wij op verzoek op school behandelen en/of bij u thuis. Dit is uitsluitend mogelijk op verzoek van u als ouder en/of op verwijzing van uw (huis)arts.

KinderfysiotherapieKinderfysiotherapie in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal

Voor kinderen hebben wij samen met collega zorgverleners een eigen plek gerealiseerd in onze praktijken. Een plek waar een kind zich op zijn/haar gemak kan voelen en gewoon kind kan zijn. Op deze plek werken onze kinderfysiotherapeuten intensief samen met andere kindertherapeuten als een kindercoach, kinderlogopedist, kinderergotherapeut of een kinderdiëtist, aan de beste zorg voor uw kind. Daarbij staat plezier maken voor ons voorop. Immers wanneer je plezier hebt samen gaat het (aan)leren makkelijker. Meer over deze gezamenlijke zorg, ook wel multidisciplinaire zorg genoemd vindt u op de site KIDSclinic.

Wij zijn er voor u

Bent u op zoek naar een specifieke fysiotherapeutisch specialist of heeft u een (hulp)vraag en twijfelt u of wij hierin wat kunnen betekenen? Bel gerust.

Onze behandelingen

Fysiotherapie in Enschede, Losser en Oldenzaal

Bij fysiotherapie FITclinic hebben wij als motto ‘samen beter’. Dit betekent voor u als patiënt dat wij het van belang vinden dat wij samen met u werken aan uw herstel. Waar nodig zullen wij voor u overleggen met collega zorgverleners, om zo tot de beste behandeling te komen. Zo werken onze kinderfysiotherapeuten intensief samen in verschillende kinderteams in Twente, om uw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. Dit doen zij onder de naam KIDSclinic.

Bent u op zoek naar een specifieke fysiotherapeutisch specialist of heeft u een (hulp)vraag en twijfelt u of wij hierin wat kunnen betekenen?

Bel gerust

Specialisaties / behandelingen

Of u nu bij ons komt voor het oplossen van uw (pijn)klacht, het verbeteren van uw conditie, uw houding of het werken aan het beter kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten; onze teamleden staan voor u klaar. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze specialisaties en behandelingen voor volwassenen, kinderen en baby’s.

Meer weten?

 

Wij helpen u graag

Bij ons bent u in goede handen

9.2

Onze klanttevredenheid scoort een 9.2 op basis van 418 beoordelingen, waarvoor wij onze patiënten hartelijk danken.


Bekijk beoordeling

Kinderfysiotherapie

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Meestal gaat deze ontwikkeling vanzelf en soms hebben we wat meer oefening nodig. Onze kinderfysiotherapeuten zijn er om uw kind dat extra stukje ondersteuning te geven, wanneer dit nodig is. Benieuwd waarmee wij kunnen helpen? Kijk dan eens op onze kinderfysiotherapie site. Twijfelt u of uw kind extra ondersteuning nodig heeft? Of weet u niet zeker of u bij de kinderfysiotherapeut juist bent? Bel gerust om te overleggen. T. 053 436 67 66

Ga naar FitclinicKids.nl

Onze praktijken

Onze praktijken zijn gevestigd in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal en zijn goed te bereiken, zowel via openbaar vervoer als met de auto of fiets. Bij alle locaties kunt u GRATIS parkeren. Wij vinden het belangrijk dat u zich in onze praktijken thuis voelt, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het snel weer beter gaat.

Ga naar ...Bekijk alle praktijken

Wij vragen uw begrip

16-05-2024 08:30

Beste patiënt, helaas zijn wij op onze fysiotherapiepraktijk in Enschede Roombeek geconfronteerd met waterschade. Hierdoor kunt u mogelijk wat overlast ervaren in de wachtkamer en zijn enkele behandelkamers momenteel niet bruikbaar. Wij doen er uiteraard alles aan om de overlast voor u te beperken.

Even voorstellen

Stan Kolkman

Mijn naam is Stan Kolkman en werkzaam als fysiotherapeut bij FITclinic sinds juli 2015. Dat ik zou gaan werken met mensen stond al van jongs af aan vast. Omgaan met mensen vergt bepaalde vaardigheden. Het is de basis, het begin, iets waar een behandeling mee staat of valt, een basis die bij mij a...

Lees meerOnze fysiotherapeuten

Kwaliteit staat voorop

Wij vinden kwaliteit belangrijk, in de ruimste zin van het woord. Zowel vanuit veiligheid en patiënttevredenheid. Als vanuit het perspectief dat we een organisatie zijn die zich graag blijft ontwikkelen. Om die reden zijn onze fysiotherapeuten regelmatig in opleiding; om zich bijvoorbeeld te specialiseren of zich nieuwe behandeltechnieken eigen te maken. Zo bent u verzekerd van passende zorg, volgens de actuele mogelijkheden.

Meer weten?

Vergoeding

Fysiotherapie wordt tot de leeftijd van 18 jaar vergoed vanuit de basiszorgverzekering tot een maximaal aantal behandelingen. Vanaf 18 jaar is vergoeding in principe afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Een uitzondering hierop zijn bijvoorbeeld een aantal chronische klachten en/of aandoeningen. In uw zorgverzekeringspolis kunt u nalezen of en zo ja voor hoeveel behandelingen fysiotherapie u verzekerd bent. Twijfelt u? Dan kunt u altijd navraag doen bij uw zorgverzekeraar of contact opnemen met ons secretariaat.

Vergoeding Tarieven