Centrum de Rond

psychotherapie, consulten, healing, workshops, scholing, supervisor

Psychotherapie, consulten en workshops

Centrum de Rond in Groningen biedt psychotherapie, consulten en workshops. Jacqueline is big-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut en werkt in haar behandelingen met emdr - hypnose, mindfulness - act en met hartcoherentie. Als spiritueel teacher geeft ze de awakening the illuminated heart workshops en biedt ze access bars en chrystal bed healingen aan.

vergoeding door verzekeraars, verwijzing door de huisarts

Aanmelden, vergoedingen en wachttijden

Voor een aanmelding voor psychotherapie is een verwijsbevestiging van de huisarts nodig en een aanmelding via het aanmeldformulier op deze website. Na aanmelding neemt Jacqueline zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook zelf vooraf telefonisch contact opnemen op 050-5259195. De wachttijd is in principe nooit langer dan 4-6 weken. Na de intake is er geen wachttijd meer. De psychotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het jaarlijks eigen risico wordt wel in rekening gebracht door de verzekeraar.

healing, alternatieve zorg, aanvullende verzekering

De consulten, healingen en vergoedingen

Aanmelden voor een consult of een healing kan ook via het aanmeldformulier op deze website. Healingen kunnen een aanvulling zijn op een psychotherapie. Maar ook een fijn moment voor jezelf als je niet in behandeling bent, of later. De psychologische consulten worden bij de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering, healingen niet. Hier meer over verschillen tussen vergoedingen, verantwoordelijkheid en werkwijze tussen psychotherapie, consulten en workshops.

big geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, en spiritueel teacher

Professionele verantwoording

Na mijn universitaire studie psychologie heb ik me post doctoraal geschoold tot big-geregistreerd psychotherapeut en klinisch psycholoog met als hoofdrichting de cognitieve gedragstherapie. Als psychotherapeut ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: nvp, lvvp, vgct en ven. Ik ben gecertificeerd voor de workshop awakening the illuminated heart, voor de workshop hartcoherentie en voor de bars healing. Voor de professionele inbedding van de alternatieve zorg ben ik aangesloten bij het nap.

een brug tussen reguliere en alternatieve zorg: verbinden

Verbinden van twee werelden

Nu is er nog sprake van twee werelden: de psychiatrie en de alternatieve zorg. Beide gebieden hebben in mijn optiek hun waarde. Psychotherapie omdat het mensen de gelegenheid biedt in een langer durend traject werkelijk verandering aan te brengen in hun leefwijze. De healingen en de workshops die ik aanbied hebben als surplus dat ze mensen uit het denken halen en meer verbinden met hun subtiele waarnemingen.