Werken bij GGNet

Verleg de focus

We zijn gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken we mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Wij zijn een lerende organisatie en willen steeds verder. Want als ggz-organisatie zien we dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen we vooruit, de focus verleggen. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.

Nieuws

  • Dag van de Zorg Egbert Jan Nieuwenhuis

    Het werken in de ggz loopt als rode draad door mijn leven

    Egbert Jan Nijenhuis werkt 21 jaar bij GGNet als psychiatrisch verpleegkundige, agoog en coach op de leerafdeling van de De Meent. Zijn functie combineert hij met het coachen van studenten. ''Dat ik met mijn jarenlange ervaring een steentje kan bijdragen aan het herstel van patiënten én het coachen van studenten, daar ben ik dankbaar voor en maakt mij trots. Het werken in de ggz loopt als rode draad door mijn leven”.

  • Foto stichting vergeten slachtoffers

    Getuigenis nabestaande tijdens Nationale Herdenking

    Tijdens de Nationale Herdenking in Amsterdam op zaterdag 4 mei is tijdens de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk een getuigenis uitgesproken ter herinnering aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog uit de gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Dit vond plaats voorafgaand aan de kranslegging bij het Nationaal Monument op de Dam.

  • Verg overvieuw naar mensen op bank088

    Samenwerking in de Liemers

    Huisartsen, het sociaal domein (welzijnsorganisaties en gemeenten), de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg in de regio Liemers zijn sinds vorig jaar 2023 samen aan de slag om mentale gezondheid in die regio te versterken. Onder de noemer ‘Toegankelijke GGZ in de Liemers’. Professionals uit de verschillende domeinen leren elkaar steeds beter kennen en kunnen laagdrempelig contact leggen. Kennis komt bij elkaar en wordt gedeeld. Hulpvragen worden in de breedte opgepakt. Op deze manier zijn we in staat de persoon achter de vraag de juiste zorg en/of ondersteuning op de juiste plek te bieden.