home

Knuvers Schoen- & Voetcentrum is al ruim 36 jaar het beste bedrijf voor uw voeten. Op deze website proberen we u een indruk te geven van de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van zorg voor uw mobiliteit. Wij hopen dat we u met deze site voldoende info kunnen geven. Mocht u graag meer informatie willen, schroom dan niet en kom geheel vrijblijvend naar onze winkel aan De Bunders 148 in Veghel. Knuvers Schoen- & Voetcentrum is al ruim 36 jaar het beste bedrijf voor uw voeten. Er is op dit moment al volop nieuwe voorjaarscollectie in onze winkel. Wilt u nu al rondkijken klik dan hier.

Wandelen

Welke soorten wandelschoenen zijn er? Welke zijn het meest geschikt voor mij? Je vindt ze in vele soorten en maten. Van een eenvoudige sandaal tot luxe bergschoen. Welke schoenen je moet kopen hangt natuurlijk af van hoe je deze wilt gaan gebruiken en van je eigen voeten. Bekijk hieronder onze tips voor het aanschaffen van de perfecte wandelschoen!

Wist u dat…

U beter een schoen kunt passen in de middag omdat uw voeten dan wat dikker zijn dan ‘s-ochtends! Er ook wandelschoenen zijn in halve maten om een nog betere pasvorm te garanderen!  Wandelschoenen goed waterdicht moeten zijn en dat dit op div. manieren kan! Je het beste wandelschoenen kunt dragen in combinatie met wandelsokken! Let op het buigpunt van de zool. Die moet samenvallen met het buigpunt van de voet. Een lichte wandelschoen vaak gemaakt is van een super ademende stof! En dat de stevige schoenen vaak van leer in combinatie met kunststof zijn gemaakt! Je wandelschoenen kunt kopen in trekkingklasse A of B (A is voor paden en wegen, B is voor bergpaden en beklimmingen). Je eigenlijk een vinger moet kunnen stoppen tussen je hak en de schoen! Goede wandelschoenen heel erg lang mee gaan dus is het een goede investering voor vele jaren!

Goed schoeisel

Bent u op zoek naar goede schoenen? Klik op de tekst “Voorlichting goed schoeisel” hieronder en wij leggen u uit waar u op kunt letten als u op zoek gaat naar nieuwe schoenen.

Voorlichting goed schoeisel

Nieuwste collectie van Podo Linéa

Bekijk hier de nieuwe voorjaar 2024 collectie van Podo Linéa.

Reacties zijn gesloten.