OVER LAURENTIUS

WELKOM

Heeft u binnenkort een afspraak of onderzoek in Laurentius of gaat u bij iemand op bezoek? 

  • Een mondneusmasker dragen is niet verplicht. Als u graag zelf een mondneusmasker wil dragen, mag dat. U kunt een mondneusmasker pakken bij de ingang.
  • Indien u verkoudheidsklachten heeft, vragen we u terughoudend te zijn met het bezoeken van het ziekenhuis, of een mondneusmasker te dragen.
  • We willen u vragen de basisregels te blijven volgen: regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog. 

ACTUEEL R

DONDERDAG 06 JUN 2024

Laurentius Ziekenhuis vanaf 14 juni over op vernieuwd ziekenhuissysteem en patiëntenportaal 

Vanaf 14 juni is ons ziekenhuis over op een vernieuwd ziekenhuisinformatiesysteem (HiX 6.3) en daarmee ook een vernieuwd patiëntenportaal Mijn.LZR. Met het vernieuwde patiëntenportaal Mijn.LZR krijgt u nog meer de regie over uw eigen behandeling en kunt u zich nog beter voorbereiden op een afspraak in het ziekenhuis. Zo bestaat de mogelijkheid om vanuit thuis online in te checken voor uw afspraak in het ziekenhuis.    

Door de overstap naar het ziekenhuisinformatiesysteem HiX 6.3 werken we nu met dezelfde basisinrichting van ons ziekenhuisinformatiesysteem als collega ziekenhuizen met HiX. Dit heeft als grote voordeel dat het ziekenhuis makkelijker gegevens kan uitwisselen. 

WOENSDAG 05 JUN 2024

Jaarverslag 2023 gepubliceerd

In het jaarverslag 2023 blikken we terug op belangrijk thema's en onze ontwikkeling hierop in 2023. We hebben invulling gegeven aan onze strategie en onze strategische pijlers.

ACTIVITEITEN R

DINSDAG 18 JUN 2024

Borstvoeding geven

Ben je zwanger of partner van een zwangere? Dan nodigen wij je graag uit voor de informatiebijeenkomst over borstvoeding geven.

WOENSDAG 03 JUL 2024

Zwangerschap en bevalling thuis en in het ziekenhuis

Ben je zwanger of partner van een zwangere? Dan nodigen wij je graag uit voor de informatiebijeenkomst over zwangerschap en bevalling.

DINSDAG 30 JUL 2024

Borstvoeding geven

Ben je zwanger of partner van een zwangere? Dan nodigen wij je graag uit voor de informatiebijeenkomst over borstvoeding geven.

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN
Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zonder meer vergoed door de zorgverzekering.
We raden u aan om vooraf bij uw verzekeraar na te gaan hoe u verzekerd bent. Let ook op uw eigen risico.
melding sluiten X Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt het Laurentius Ziekenhuis gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.