We willen u vriendelijk verzoeken om de ingang aan de achterzijde van het gebouw te gebruiken vanwege lopende werkzaamheden aan de voorkant, waar we bezig zijn met de weg. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Home

Welkom bij de Asser Fysiotherapie Praktijk (AFP)

AFP-Fysio, een vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in het hart van Assen, is gevestigd aan de Industrieweg 10. AFP-Fysio ligt in de spil van de 3 noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Direct aan de rand van de binnenstad van Assen en op steenworp afstand van het station. Dichtbij zijn aangrenzende wijken als; Assen-Oost, Assen-Centrum, Marsdijk en Noorderpark. Maar ook andere wijken in Assen zoals; Assen-West, Kloosterveen, Lariks, Peelo, Pittelo en de omliggende dorpen kunnen de weg naar AFP-Fysio makkelijk vinden via de Florijnas.

De fysiotherapiepraktijk heeft 12 ruime behandelkamers, een ruime oefenzaal, een beweegbanken ruimte, een groepslessenzaal en een huiselijke wachtruimte waar de koffie voor u klaar staat. De gehele praktijk is gevestigd op de begane grond en is makkelijk toegankelijk voor minder validen.
Wij behandelen, revalideren, trainen, adviseren en begeleiden!

Wij helpen u graag.


Tot snel.

Nieuws

Fiets mee met AFP

Jesper