Welkom bij Fysiotherapie Dunant "Samen naar herstel"

Ons team van specialisten staat klaar om u te begeleiden bij uw klachten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Per februari 2024 hebben Mitchell Bouwmeester en Tim van Nijnatten Fysiotherapie F.R. van der Wulp overgenomen. Onder hun leiding wordt de praktijk voortgezet onder de naam Fysiotherapie Dunant. Kom gerust eens langs om kennis te maken!
Fysiotherapie

Reguliere Fysiotherapie

Psychosomatische Fysiotherapie

Oedeemtherapie

Multidisciplinaire samenwerking

Bij Fysiotherapie Dunant zetten we ons in voor een multidisciplinaire aanpak door nauw samen te werken met specialisten op zowel medisch als paramedisch gebied. Naast fysiotherapie bieden wij ook de expertise van een podotherapeut en diëtist, zij kunnen u op diverse gebieden ondersteunen.

Podotherapie

Podotherapie Hermanns

Diëtetiek

Diëtistenpraktijk PIT
Qualiview
0
Transparant
0 %
Wachttijd
100
Specialisaties
0
Wij bieden hoogwaardige fysiotherapie die snel toegankelijk is. Met onze deelname aan Qualiview kunnen patiënten niet alleen fysiotherapeuten, maar ook hun behandeling beoordelen. We doen ons best om u zo snel mogelijk te voorzijn van een afspraak bij onze fysiotherapeuten. Ons doel is om u niet alleen uitstekende zorg te bieden, maar ook te informeren en te betrekken bij uw zorgtraject. Ervaar bij ons een professionele en transparante benadering van uw gezondheid.
Patiëntervaring
Mijn ervaring bij Fysiotherapeut Dunant is uitstekend. Mitchell is deskundig en aandachtig, dit heeft ervoor gezorgd dat ik en snel en goed ben hersteld van mijn blessure.
Patiëntervaring
Gastvrije, gezellige fysiopraktijk. Met betrokken, vakkundige, flexibele professionals. Denken met de patiënt mee en staan indien nodig achter de patiënt. Top !
Patiëntervaring
Zeer vakkundige behandeling. Een professioneel team!

Onze gespecialiseerde fysiotherapiediensten voor optimaal herstel en welzijn

IMG_2820
Behandelingen
Ontdek onze behandelingen zoals dry needling, medical taping en algemene fysiotherapie. Bij Fysiotherapie Dunant bieden we gespecialiseerde zorg voor jouw hulpvraag.
IMG_2655
Lichamelijke klachten?
Ervaar je problemen of beperkingen door COPD, FNS, of chronische pijn? Bij Fysiotherapie Dunant begrijpen we je uitdagingen. Onze specialisten werken samen met u aan uw herstel!

Tarieven

Bij Fysiotherapie Dunant hebben we contracten met alle zorgverzekeraars. We helpen graag om te bepalen wat er wordt vergoed door uw aanvullende verzekering. Is er geen vergoeding mogelijk? Onze tarieven zijn inzichtelijk en transparant zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bekijk onze tarievenpagina voor het overzicht.

Kampt u met financiële uitdagingen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

content blok 01
IMG_2706

Medisch Centrum Dunant

Medisch Centrum Dunant, gevestigd in Roosendaal, is de thuisbasis van Fysiotherapie Dunant en biedt moderne zorg faciliteiten. Met vijf behandelkamers, twee ruime oefenzalen en een moderne balie, voldoet het centrum aan alle eisen. De praktijk richt zich op zorg aansluitend op de hulpvraag, wensen en behoeften van de patiënt.

Laatste nieuwtjes

Zorgdomein foto

Zorgdomein

Communicatie is een essentieel onderdeel van ons takenpakket. Gelukkig is er Zorgdomein!...
afbeelding schouder post

Schouderklachten

Fysiotherapie Dunant staat klaar om u te helpen bij al uw schouderklachten!...
Scherm­afbeelding 2024-03-23 om 11.31.00

Wachttijd....

Wachttijd.. Wat fijn dat je op tijd bent voor de afspraak! Soms...

Fysiotherapie Dunant

Samen naar herstel!

Snelle reactie!
Geen wachttijden
Zorg op maat voor elk individu

Partners en organisaties waarmee wij samenwerken of bij zijn aangesloten

logo avans
kngf logo
logo-chronisch-zorgnet-01022020-1
vodderlogowit_voor_site
Logo-Stichting-FNS-klein-280px
logo qualiview