Fyzio wenst u een gelukkig, liefdevol en bovenal gezond 2024!

Welkom op onze website!

Wij zijn er samen voor iedere patiënt, in de praktijk, aan huis én in het verpleeghuis.

In onze praktijk kunnen wij onze vertrouwde fysiotherapeutische zorg aan u blijven leveren.  Uitgangspunt is en blijft het realiseren van een continue veilige omgeving voor de patiënt, fysiotherapeut, medewerker en bezoeker.

Heeft u zelf het coronavirus gehad en ervaart u beperkingen in o.a. uw dagelijkse fysiek functioneren, dan kan fysiotherapie een belangrijke rol spelen in uw herstel. In onze praktijk is Marcel de gespecialiseerde coronatherapeut voor patiënten die als gevolg van een coronabesmetting long- en conditieproblemen hebben overgehouden. Informatie over deze gespecialiseerde zorg vindt u hier.

U kunt ons ook volgen op Facebook én op ons Youtube kanaal Fyzio Zonegge vindt u verschillende oefenprogramma’s om op uw eigen niveau lekker in beweging te blijven.  

Samen blijven wij voor elkaar zorgen!

Team Fyzio 

 


In onze praktijk wordt de individuele fysiotherapeutische zorg stap voor stap uitgebreid. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging het KNGF. Groepsbehandelingen mogen nog niet plaatsvinden.

Bent u al patiënt bij ons, dan neemt uw fysiotherapeut contact met u op om de behandelmogelijkheden te beoordelen, zoals behandeling op de praktijk, telefonisch consult, videobellen of mailcontact.
In onze praktijk is Marcel de therapeut voor de door Corona getroffen patienten met long- en conditieproblemen.

Indien u nog geen patiënt bij ons bent en wel klachten ervaart, waarvoor u graag een fysiotherapeut wil consulteren, dan kan u contact met ons opnemen.

De volledige uitleg kunt u via deze link vinden

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 17.00 uur bereikbaar voor spoedgevallen, vragen en overleg via 0316 330 112. Krijgt u ons niet te pakken, dan kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Of u kunt een e-mail sturen naar info@fyzio.nl. Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug. 

Blijf goed voor uzelf zorgen, blijf in beweging! Op ons nieuwe youtubekanaal Fyzio zonegge vindt u verschillende oefenprogramma’s om op uw eigen niveau lekker in beweging te blijven. 
Team Fyzio

  Afspraak maken /      
   vragen / overleg

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar
van 8.00 - 16.00 uur via:

Tel.:  0316 - 330 112
E-mail: info@fyzio.nl

U bent natuurlijk ook altijd welkom om gewoon even binnen te komen.

Afsprakenformulier: klik hier

Praktijkinformatie

Behandeling is op afspraak mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 - 18.00 uur, woensdag tot 21.00 uur en in overleg ook op een andere avond. U kunt u zonder verwijzing aanmelden via het afsprakenformulier, door telefonisch contact met ons op te nemen of door een bezoek aan onze praktijk. Uiteraard mag u uw klachten ook eerst met uw (huis)arts bespreken, maar dat is niet noodzakelijk. Onze behandelingen kunnen, indien nodig, aan huis plaatsvinden. In dit geval heeft u wel een verwijzing nodig. 

Klik hier voor meer informatie

Afspraak maken

VERSTUREN